Amenzi de 100.000 de lei în Timiș, într-o singură zi, pentru companii...

Amenzi de 100.000 de lei în Timiș, într-o singură zi, pentru companii sau persoane care nu repectau regulile anti-COVID

0
DISTRIBUIȚI

Continuă controalele autorităților timișene în locuri aglomerate precum magazine și mijloacele de transport.

Luni, peste 300 de polițiști, alături de jandarmi, pompieri, reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș și ai Direcției Sanitar-Veterinare au mers în control pentru a vedea dacă se respectă măsurile și interdicțiile impuse în vederea limitării răspândirii virusului SARS-COV-2.

De asemenea, polițiștii rutieri din Timișoara și Lugoj au acționat și în mijloacele de transport persoane pentru verificarea respectării măsurilor impuse în această perioadă.

Au fost verificate 87 de societăți comerciale, precum şi 72 de mijloace de transport persoane, dintre care 43 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 300 de amenzi în valoare totală de 99.700 de lei.


Dintre acestea, 259 de sancțiuni contravenționale în valoare de 73.800 de lei au fost aplicate pentru nepurtarea măștii. De asemenea, alte 40 de sancțiuni în valoare de 15.900 de lei au fost date pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și o sancțiune aplicată unui operator economic pentru neefectuarea triajului epidemiologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.