Dan Alexa rămâne până la urmă pe banca lui ASU Politehnica, la...

Dan Alexa rămâne până la urmă pe banca lui ASU Politehnica, la insistenţa conducerii: „Obiectivul poate fi în continuare atins”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru

Antrenorii părăsesc mai greu băncile tehnice ale echipelor timişorene. După Cosmin Petruescu, „întors” la Ripensia după ce a absentat cu „U” Cluj, a venit rândul lui Dan Alexa să revină asupra deciziei de a renunţa la funcţia de „principal” la ASU Politehnica.


„Chirurgul” a fost convins de reprezentanţii UPT şi ai Druckeriei să rămână până la finalul sezonului, având mână liberă în a restructura echipa.

Dan Alexa şi-a anunţat demisia după eşecul fără istoric de ieri de la Mioveni, scor 0-4. Antrenorul a spus însă în acelaşi timp că e dispus să ajute în continuare echipa. Reprezentanţii alb-violeţilor s-au mobilizat rapid şi au hotărât că e nevoie de continuitate atât timp cât matematic obiectivul mai poate fi atins.

„Apreciem în acest fel munca pe care Dan a depus-o, alături de noi, în închegarea unei echipe competitive pentru acest an de Liga a II-a, în care obiectivul pe care ni l-am trasat poate fi în continuare atins. Referitor la parcursul sportiv din ultima perioadă, suntem în asentimentul tuturor și considerăm că trebuie să existe schimbări pe toate planurile, începând cu cel al determinării și atitudinii în joc. În acest sens reafirmăm poziția staff-ului tehnic, acesta având libertatea de a face orice schimbări consideră necesare pentru urmărirea obiectivului stabilit: promovarea în Liga I”, se arată în comunicatul semnat de Universitatea Politehnica Timișoara şi Asociația Suporterilor Timișoreni ”Druckeria”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.