Încăierare generală într-o intersecție din Timișoara. Au intervenit „mascații”, 10 persoane au...

Încăierare generală într-o intersecție din Timișoara. Au intervenit „mascații”, 10 persoane au fost duse la audieri UPDATE 11 persoane, reținute pentru 24 de ore

0
DISTRIBUIȚI

O ceartă între mai multe persoane s-a transformat într-un conflict în toată regula, luni seara, în Piața Virgil Economu din Timișoara, la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu și Gheorghe Adam.

„În jurul orei 23:00, la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu cu Gheorghe Adam din Timișoara, a avut loc o altercație între mai multe persoane pe baza unor neînțelegeri. În zonă se aflau luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, care au intervenit pentru aplanarea conflictului și imobilizarea persoanelor implicate.


10 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani au fost conduși la sediul Secției 1 Timișoara în vederea audierilor, iar un bărbat se află la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 40.000 de lei conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală cât și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea.

UPDATE „În urma investigatiilor efectuate de către polițiștii Secției 1 Timișoara, au mai fost identificați alți doi bărbați implicați în altercația ce a avut loc la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu cu Gheorghe Adam din Timișoara, aceștia fiind conduși la secție în vederea extinderii cercetărilor, stabilindu-se, ulterior, că la evenimentul conflictual au participat 13 persoane. În cauză, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de 11 bărbați implicați pentru săvârșirea infractiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, cinci dintre aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș și șase urmează să fie introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Arad”, a transmis IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.