Fostul primar al unui oraș din Banat a fost găsit împușcat în...

Fostul primar al unui oraș din Banat a fost găsit împușcat în cap

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 57 de ani din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, a fost găsit vineri dimineață împușcat în cap, în propria locuință. Potrivit IPJ Caraș-Severin, o femeie a sunat vineri dimineața la 112 și a sesizat că și-a găsit soțul împușcat în locuință.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o rană prin împușcare la nivelul capului.


Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului.

Conform IPJ Caraș-Severin, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare, despre care polițiștii au stabilit că era deținută legal de bărbat. Polițiștii continuă cercertările pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit bărbatul.

Victima este Emanuel Dănilă, fost primar al orașului Bocșa. Ales în funcție în 27 septembrie 2020, din partea PNL, Dănilă și-a depus demisia în luna martie a acestui an. A invocat probleme personale. Colegii de partid vorbeau despre probleme serioase de sănătate, precizează expressdebanat.ro.

Președintele PNL Caraș-Severin, fostul ministru de Interne Marcel Vela, și-a exprimat regretul la aflarea veștii. „Manu s-a ridicat astăzi la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, liberalii, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a transmis senatorul, conform sursei citate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.