Bufoni, mimi și personaje din basme la Check Art Spring Days, în...

Bufoni, mimi și personaje din basme la Check Art Spring Days, în Iulius Town Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Arta, sub multe forme inedite, va anima Iulius Gardens, în acest weekend. Check Art Spring Days aduce razele soarelui de primăvară în inima verde a Iulius Town, cu ajutorul statuilor vivante, mimilor, bufonilor și marionetelor gigant.

Sâmbătă și duminică, în Iulius Gardens, la Check Art Spring Days, putem descoperi o lume a teatrului și a artei exprimate sub diferite forme.

În timp ce te plimbi prin parcul din Iulius Town, te vei întâlni cu impresionantele statui vivante. Zânele pădurii, pirații și personajele din basme îți vor transforma promenadă într-o adevărată experiență, care te va transpune în poveștile copilăriei și care îi va încânta pe cei mici. Vino să vezi statuile vivante în intervalul orar 14.00 – 15.00 și 16.00 – 17.00!

Ai acasă un fan al filmelor Frozen? Vino cu el în Iulius Town! Prințesa Elsa va fi și ea prezentă la Check Art Spring Days, alături de alte două marionete gigant.


Cele trei personaje pot fi admirate în intervalul orar 13.30 – 17.00 și sunt puse în „scenă” de Teatrul de Marionete Arad.

Râsetele și momentele de fericire sunt cele mai frumoase experiențe ale noastre. În Iulius Gardens, mimii și bufonii sunt pregătiți să te facă să uiți pentru câteva clipe de grijile cotidiene și să îi încânte pe copii. Distracția cu „regii comediei” va avea loc între orele 13.00 – 14.00 și 15.00 – 16.00. Dacă vremea nu va fi prietenoasă, Check Art Spring Days se va muta în interiorul Iulius Mall.

Pregătește-ți telefonul pentru că weekend-ul acesta se va lăsa cu multe sesiuni foto alături de statuile vivante, mimi, bufoni și marionete, la Iulius Town Timișoara!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.