Directorul executiv al Direcției pentru Agricultură Caraș-Severin, dus la audieri după o...

Directorul executiv al Direcției pentru Agricultură Caraș-Severin, dus la audieri după o operațiune a DNA Timișoara UPDATE Felicia Mehedințu, reținută 24 de ore

4
DISTRIBUIȚI

Procurorii și polițiștii DNA Timișoara au descins, în această după amiază, la sediul Direcției pentru Agricultură Caraș-Severin în cadrul investigațiilor care se fac cercetări într-un dosar în care anchetează fapte de corupție și asimilate celor de corupție. Cea vizată de operațiune este chiar cea care conduce instituția – Felicia Gabriela Mehedințu.


Aceasta a fost numită în funcția de director executiv după ce la concursul organizat, în octombrie 2019, a obținut 94,2 puncte.

Anchetatorii au ridicat o serie de documente de la sediul Direcției pentru Agricultură Caraș-Severin și, conform unui angajat al instituției, cei de la DNA continuă percheziția și la această oră. Mehedințu urmează să fie adusă pentru audieri la sediul DNA Timișoara.

UPDATE Directoarea Direcției pentru Agricultură Caraș-Severin a fost dusă la audieri la sediul DNA Timișoara, fiind acuzată de abuz în serviciu și delapidare, printre faptele investigate de DNA fiind și câteva angajări „în stilul Dragnea”, cu salarii date unor oameni care practic nu veneau la lucru. Felicia Mehedințu nu a dorit să facă declarații în fața procurorilor, rezervându-și dreptul la tăcere. Suspecta a fost reținută pentru 24 de ore.

4 COMENTARII

  1. Sistemul de coruptie lucreaza la rang de virtute ! Asa se intampla cand pui lupul paznic la stana. Din exemplele vremurilor apuse acest ,,functionar „ este mai putin vinovat. (La procesul de la Numberg – Goring a spus : ,,Nu Hitler este vinovat de atrocitatile facute ci, acei ce l – au susutinut „ !). Vinovati sunt mai multi : partidul (premium), cjcs, anfp (!) si madr. Cei patru sunt tot atat de vinovati ca si faptuitorul. Toti au jurat cu mana pe Biblie ca respecta … Extinderea verificarilor este astrigenta si la cei din comisia ce au dat nota 94.., nota cum laude. Avem exemple clare si la vecinii de la nord , dadr, ojca. La anfp se prezinta la concurs un singur candidat – prof,univ, dr, ing. pica la scris, face contestatie si …. iese invingator !? Odata pe post isi duce la B – anaf la concurs un coleg de partid. Desi depunerea dosarului expira in ziua de VINERI (concurs ziua de luni), ajutat de partid, anfp si prof….. iese invingator ! Acelas sef, prof. … isi da in judecata institutia (madr tace) pentru obtinerea de foloase necuvenite pentru el si cei din jur – o parte din salariati. Deci obtin 75 % plus la salariu, chipurile ca lucreaza cu fonduri europene (!!). Cu alte cuvinte oameni care mananca cu doua linguri ( ojca, daj si prof univ !?). Oare cum poti sa numesti manager daca nu stie o limba straina, nu stie , nu poate sa conduca o masina? Oare nimeni nu sesizeaza ca daca nu ai permis inseamna ca testul pshilogic iti da o nota de …sanatate si comportare cu restul lumii? Acelas sef, in plina pandemie, circula printre fermieri fara masca ! Intotdeauna natura si cel de SUS nu ne iarta asa cum cred o parte din cei pusi sa conduca si sa manance cu doua linguri! Mai putem sa ne punem intrebarea de ce tinerii scoliti in Romania iau drumul strainatatii ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.