Incendiu în apropiere de Timișoara, la Chișoda. O casă a fost distrusă...

Incendiu în apropiere de Timișoara, la Chișoda. O casă a fost distrusă de flăcări

0
DISTRIBUIȚI

Un puternic incendiu a izbucnit în această seară, în jurul orei 18.00, în localitatea timișeană Chișoda. Flăcările au cuprins o casă construită pe structură de lemn și s-au extins rapid, la fața locului deplasându-se de urgență nu mai puțin de șapte echipaje din cadrul ISU Timiș.

Pompierii au reușit să izoleze focul și să salveze astfel construcțiile din jur, urmând ca, după stingerea focarului, să demareze o acnhetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii incendiului.

„În jurul orei 18:00, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu la o casă din lemn, în localitatea Chișoda.


La fața locului s-au deplasat de urgență cinci autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj SMURD și 19 pompieri. De asemenea, a fost alertat și SVSU Giroc. La sosirea pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta violent pe o suprafață de peste 150 mp. Echipajele au intervenit rapid pentru localizarea incendiului și salvarea bunurilor. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În acest moment, pompierii lucrează pentru stingerea focarelor ascunse și pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.