Liberalii forțează să păstreze controlul asupra Piețe SA Timișoara cu un concurs...

Liberalii forțează să păstreze controlul asupra Piețe SA Timișoara cu un concurs cu dedicație pentru funcția de director general

0
DISTRIBUIȚI

Liberalii nu vor să piardă controlul asupra Piețe SA și cum controlează în continuare consiliul de administrație al societății l-au luat prin surprindere, din nou, pe primarul USR, Dominic Fritz – au declanșat concursurile pentru ocuparea funcțiilor de director general și director economic. Decizia vine după o altă mișcare neanunțată a liberalilor la Piețe SA – numirea ca director interimar a colegului lor de partid, Liviu Cocean după ce Ioan Nasleu a fost demis din funcție, dar a rămas, în continuare, în consiliul de administrație al firmei municipalității.

Conform anunțului de selecție, în prima etapă candidații trebuie să îndeplinească mai multe criterii, printre acestea fiind studii superioare de lungă durată, vechime în muncă de minim 10 ani, să nu fi suferit sancțiuni disciplinare grave (desfacerea contractului de muncă), cunoașterea limbii engleze, nivel mediu.


Un criteriu extrem de restrictiv care arată că este de fapt o selecție cu dedicație este condiția ca persoana care candidează să aibă experiență ”în administrarea și/sau conducerea unei regii autonome sau societăti cu capital de stat, minim patru ani”.

Candidaturile și documentele pot fi depuse la sediul Piețe SA până în 20 aprilie, la ora 15,00, urmând ca în 22 aprilie să fie anunțate dosarele selectate, iar interviul în care candidații să-și prezinte viziunea pentru eficientizarea activității Piețe SA să aibă loc în 28 aprilie, la ora 12,00.

În cazul selecției directorului economic, criteriile impuse de consiliul de administrație de la Piețe SA sunt extrem de relaxate, printre acestea fiind experiență în muncă de minim cinci ani și experiență de conducere de minim un an, indiferent de companie. Candidaturile se pot depune până în 17 mai 2021, la ora 15,00, la sediul Piețe SA.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.