Mobilier de pe valea Timișului, vandalizat de persoane certate cu bunul simț...

Mobilier de pe valea Timișului, vandalizat de persoane certate cu bunul simț la doar o săptămână după ce a fost reparat FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Demersurile Turism Timiș de dezvoltare a ecoturismului în Valea Timișului și crearea unor rute de cicloturism care să permită iubitorilor de turism activ să iasă în natură, să petreacă timp liber de calitate în apropierea orașului, întâmpină constant probleme legate de protejarea infrastructurii dezvoltate în acest sens cu fonduri europene, în cadrul proiectului RORS-39, Eco Timiș – un nou produs turistic.

Indicatoarele sunt constant distruse, mesele, scaunele și coșurile de gunoi au fost deseori rupte sau smulse. Recent, un contract de mentenanță semnat cu o firmă de specialitate le-a permis celor de la Eco Timiș începerea lucrărilor de reparații cu speranța că oamenii se vor obișnui cu mobilierul montat cu scopul de a le oferi confort și că problemele se vor rări.

Din păcate, lucrările începute săptămâna trecută pe raza comunei Giroc trebuie reluate în anumite porțiuni. Bănci și coșuri de gunoi abia reparate au fost, din nou, rupte, iar lemnul a fost pus pe foc.

„Este, din păcate, a doua oară când, de pe raza localității, primim filmări care demonstrează lipsa de civism și responsabilitate a unor persoane. La Primăria comunei Giroc și la serviciile de Poliție Locală și Poliție Comună au fost depuse deja două plângeri în speranța că serviciile de specialitate ne vor ajuta să identificăm persoanele implicate în astfel de acțiuni și, mai ales, să împiedicăm repetarea lor. Mai mult, sperăm ca persoanele responsabile – care ne-au sesizat de multe ori cu referire la situația mobilierului Eco Timiș, cerându-ne repararea acestuia – să fie în continuare atente și să ne susțină în sesizarea unor astfel de situații, dacă va mai fi cazul.


Mizăm pe civism!”, au transmis reprezentanții Eco Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.