O nouă înfrângere pentru SCM Politehnica. Handbaliştii alb-violeţi au ajuns la patru...

O nouă înfrângere pentru SCM Politehnica. Handbaliştii alb-violeţi au ajuns la patru eşecuri la rând

1
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / arhivă

Perioadă nefastă pentru sportul polist, atât la fotbal, cât şi la handbal.


SCM Politehnica a înregistrat azi un eşec dur, scor 20-26, cu CSM Focşani, în partida din runda 26 programată în Sala „Babes Bolyai” din Cluj. Se poate spune şi că gruparea din Vrancea şi-a luat revanşa pentru eşecul de la baschet cu SCM.

Fără Fenici, suspendat după cartonaşul albastru văzut cu Turda, handbaliştii alb-violeţi au fost conduşi în mod constant de către moldoveni, care au avut trei goluri avantaj la pauză. În repriza secundă CSM-ul s-a distanţat, avându-l în formă şi pe ex-polistul Filip Marjanovic – exact de la 7 metri.

În urma acestei noi înfrângeri, a patra consecutivă pentru bănăţeni, echipa pregătiă de Vlad Caba rămâne pe 9 cu 31 de puncte. Următorul joc va fi mâine, de la ora 18.25, tot la Cluj, dar în sala „Horia Demia, cu CSA Steaua, a patra clasată.

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 9 goluri, L. Caba 3, Cîmpan 3, Baican 2, Neamţu 1, Tcaciuc 1, A. Dedu 1.

1 COMENTARIU

  1. Poate se afla ce pressing face Managerul de Club la salariile jucatorilor (de cateva saptamani)…si cum ii ameninta cu plecarea daca nu sunt de acord cu scaderea dramatica a salariilor…desi baietii au niste contracte negociate anterior dandu-le optiunea scaderii salariale sau valea….Sau cum Presedintele Onorific…impreuna cu Managerul de Club se afla in ingrata pozitie de a alege sa fie descoperiti ca au sifonat bani din club….sau …. sa incheie contractele tuturor jucatorilor si sa desfiinteze echipa…pam…pam…pam… ce sa este oare???? Sportul Timisoarean este manjit si batjocorit de toti mizerabilii care au practicat sport de performanta in clasa a 3-a….si a ajns sa fie violat in fel si chip de niste jeguri care nu inteleg importanta echipelor fanion intr-un oras de dimensiunea Timisoarei. Respecte domnului Dan Dinu singurul om implicat in fenomenul sportiv caruia nu ii tremura chilotii si stie ca performanta si exceleneta cere investitii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.