Poliția în alertă, la Timișoara: un om a murit, unul grav rănit,...

Poliția în alertă, la Timișoara: un om a murit, unul grav rănit, după o încăierare între două grupuri de migranți UPDATE 3 Aproape 300 de migranți ridicați de pe străzi FOTO

4
DISTRIBUIȚI

O persoană a murit și o alta este grav rănită după ce două grupuri de migranți s-au luat la bătaie în apropiere de Gara de Nord din Timișoara.

Din primele informații, în altercația care a avut loc pe bulevardul General Ion Dragalina au fost implicate două grupuri de afgani care aparent nu se cunoșteau în prealabil. În urma încăierării, mai multe persoane au fost înjunghiate. Una dintre victime, în vârstă de 25 de ani, a murit, iar o alta (23 de ani) este grav rănită.

Forțele de ordine sunt acum în alertă și îi caută pe ceilalți participanți la violențe.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Conform declarațiilor unui martor ocular, șase persoane au atacat alte două, înjunghiind victimele de mai multe ori, iar apoi au fugit în direcții diferite, câte trei, unii în direcția canalului Bega, ceilalți către gară.

UPDATE 2 Polițiștii și jandarmii au adunat de pe străzi peste 70 de migranți în încercarea de a afla detalii despre ce s-a întâmplat.


Anchetatorii au ridicat probe de la locul incidentului și continuă cercetările.

UPDATE 3 Căutările forțelor de ordine continuă și în localitățile limitrofe Timișoarei. Până acum. au fost ridicați pentru verificări aproape 200 de migranți.

4 COMENTARII

  1. Se plimba unii dintre ei si pe la Padurea Verde,nu recomand doamnelor sau domnisoarelor sa mai alerge singure pe-acolo,exclus lasati copiii singuri cu bicicletele,nici pe aleea principala si cu atat mai putin prin padure!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.