Primul centru de vaccinare non-stop din țară devine în sfârșit non-stop, la...

Primul centru de vaccinare non-stop din țară devine în sfârșit non-stop, la aproape o lună de la deschidere

1
DISTRIBUIȚI

Autoritățile au anunțat cu surle și trâmbițe, la mijlocul lunii martie, că la Timișoara se deschide primul centru de vaccinare anti-COVID-19 care va funcționea non-stop, la Spitalul Județean.

La centrul respectiv nu se putea face vaccinarea non-stop, însă, deoarece în platforma de programare opțiunile erau restricționate la intervalul orar 8.00 – 20.00.


„Din punct de vedere tehnic, cred că se vor găsi soluții să se efectueze introducerea datelor electronic. Problema este că în momentul de față platforma de programare este creată pe cele 12 ore de lucru, de la 8.00 la 20.00, din acest motiv este nevoie de modificări din punct de vedere tehnic ca să permită înscrierea și programarea persoanelor pentru un interval de 24 de ore, lucru care nu s-a putut produce, având în vedere că solicitarea a fost făcută recent”, a declarat Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, imediat după deschiderea centrului.

Astăzi, la aproape o lună de la deschidere, reprezentanții Spitalului Județean din Timișoara au transmis că „începand din această noapte platforma ROVACCINARE (gov.ro) permite programarea la centrul de vaccinare Covid-19 din incintă”, astfel că cei care doresc se pot programa și pentru a fi vaccinați pe timpul nopții.

1 COMENTARIU

  1. „Problema este că în momentul de față platforma de programare este creată pe cele 12 ore de lucru, de la 8.00 la 20.00, din acest motiv este nevoie de modificări din punct de vedere tehnic ca să permită înscrierea și programarea persoanelor pentru un interval de 24 de ore, lucru care nu s-a putut produce, având în vedere că solicitarea a fost făcută recent”, a declarat Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, imediat după deschiderea centrului.” – pedeapsa capitala este prea blanda pentru atata incompetenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.