Proiect inedit pentru persoanele fără adăpost cazate în containerele de la Pădurea...

Proiect inedit pentru persoanele fără adăpost cazate în containerele de la Pădurea Verde FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1796925051">

După ce săptămâna trecută beneficiarii Centrului de Suport pentru Situații de Urgență și Criză din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara au adunat gunoaie de pe platourile aflate în zona Pădurea Verde, începând de azi amenajează în incinta centrului o mini-gradină de legume și flori.

Semințele, răsadurile și florile au fost obținute din sponsorizări. Roaba și uneltele au fost luate cu împrumut.

Motivați, cei 19 beneficiari cazați în aceste zile în containerele  de pe strada Avram Imbroane s-au mobilizat și au descoperit câte ceva din tainele grădinăritului. Acțiunile de acest gen vor continua în zilele care urmează. Cu toții au primit astăzi haine donate prin generozitatea timișorenilor care s-au alăturat campaniei „Tu poți renunța?” constând în îmbrăcăminte și încălțăminte, transmit reprezentanții Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara. Capacitatea Centrului de Suport este de 22 de persoane.

„Intenționăm să amenajăm în curtea centrului un umbrar cu mese și scaune, care să le permită beneficiarilor să participe la activități în aer liber. Țin să mulțumesc tuturor sponsorilor și oamenilor care ne susțin în realizarea obiectivelor noastre. Reintegrarea socială a persoanelor care ajung la noi în centru reprezintă o activitate complexă și ne bucurăm pentru reușita fiecărui caz”, a declarat Mihai Nedelea, șeful centrului de la Pădurea Verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.