Ripensia reîntâlneşte Recea, tot acasă, în mai puţin de două săptămâni. Cosmin...

Ripensia reîntâlneşte Recea, tot acasă, în mai puţin de două săptămâni. Cosmin Petruescu: „Aşteptările sunt mari”

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia are parte mâine de a doua partidă din faza play out. Roş-galbenii sunt în continuare pe loc de baraj pentru supravieţuire şi pentru a evita emoţiile au neapărat nevoie să ajungă echipa din faţă. Locul e momentan ocupat de Comuna Recea, chiar adversara de sâmbătă, grupare maramureşeană care în urmă cu mai puţin de două săptămâni a remizat cu timişorenii pregătiţi de Cosmin Petruescu pe „Dan Păltinişanu”.

Echipa din Recea are un avans de trei puncte astfel încât o victorie a roş-galbenilor ar însemna că aceştia din urmă vor fi avantajaţi de rezultatul direct, în caz de egalitate.


„Aşteptările sunt mari, ne aşteptăm la o victorie, e o partidă pe care suntem obligaţi să o câştigăm, dacă ne dorim să evităm locul de baraj. Dar din punctul meu de vedere campionatul se joacă, mai sunt etape de disputat, mai sunt puncte puse în joc, dar pentru liniştea noastră ar fi important să câştigăm mâine iar după aceea să mergem cap la cap cu Recea, având avantajul meciului direct. Să nu excludem nici Slatina din ecuaţie, care e posibil să aibă un final de sezon foarte bun. Au un program bun din punctul meu de vedere şi atunci cu atât mai mult e important să câştigăm partida de mâine. Nu va fi deloc uşor, întâlnim o echipă pe val, în formă, şi ceea ce am declarat înaintea partidei precedente cu Recea s-a confirmat ulterior, atât în partida disputată împotriva noastră, cât şi a pandurilor. Este o echipă ofensivă, pe val, cum se spune, are cel mai bun atac din Liga 2, în ultimele trei partide au înscris de 11 ori şi nu au primit niciun gol, dar cu toate acestea am foarte mare încredere în băieţii noştri, că vom face un meci bun iar rezultatul să fie pe măsura jocului şi a aşteptărilor suporterilor noştri”, a declarat Cosmin Petruescu.

„Conferenţiarul” are ceva probleme de lot înaintea acestui duel, Vasluian şi Ţieranu lipsesc sigur iar altor jucători le va fi reevaluată situaţia medicală. Partida Ripensia – Comuna Recea se dispută mâine, de la ora 11, pe arena „Electrica” – de această dată. Maramureşenii au 26 de puncte, în timp ce timişorenii sunt pe 4 în grupa A de play out, cu 23 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.