SCM Timişoara a început cu un eşec după prelungiri turneul din sala...

SCM Timişoara a început cu un eşec după prelungiri turneul din sala „Dinamo”. Dragan Petricevic: „Nu sunt multe de analizat”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timisoara / Facebook

SCM Timişoara nu a avut noroc în primul meci din cel de-al 13-lea turneu de Ligă Naţională din acest sezon „pandemic”. „Leii” au fost la egalitate cu SCMU Craiova, scor 67-67, după cele patru sferturi „clasice”, dar oltenii s-au impus după prima repriză de prelungiri cu 78-70.

Craiovenii au câştigat primul sfert cu 24-15, dar alb-violeţii au înregistrat o diferenţă mai mare în următorul: 22-10! La capătul sfertului 3 însă „juveţii” au fost din nou pe plus (47-51).


Timişorenii au anulat acest avantaj pe finalul ultimei pătrimi. Revenind de la -5, respectiv -4, dar repriza „extra” a aparţinut celor de la SCMU. SCM reuşind doar trei puncte, faţă de cele 11 ale învingătoarei.

Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Payton Henson (SCMU), respectiv Pesakovic (SCMT), cu câte 14 puncte. Următorii realizatori ai „leilor” au fost: Brown (13 pt.), Gajic (10), Olah (9), Mirkovic (8), Komatina (8), Mijajlovic (5), Mocriţchi (3).

„Felicitări echipei din Craiova. Îi felicit și pe jucătorii mei pentru efort și pentru dăruire. În unele momente cruciale am comis greșeli pe care trebuie să le evităm în viitor. Nu sunt multe de analizat. În acest sistem cu meciuri în zile consecutive nu este timp de foarte multe povești despre ce s-a întâmplat. Trebuie să ne odihnim și să încercăm să îmbunătățim jocul în vederea partidei de mâine”, a declarat Dragan Petricevic.

SCM Timişoara are acum un record 12/11 şi se află la mijlocul ierarhiei. Pentru „lei” urmează mâine partida cu gazda Dinamo Bucureşti, programată de la ora 20.00 (Digisport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.