Sorin Grindeanu: „Au ajuns să guverneze niște nimeni puși în scaune de...

Sorin Grindeanu: „Au ajuns să guverneze niște nimeni puși în scaune de Klaus Iohannis”

6
DISTRIBUIȚI

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat vineri, la Timișoara, că această criză politică a fost generată de arcul guvernamental format din pierzători.

„Suntem în plină criză sanitară, suntem în mijlocul valului trei, suntem în criză economică și iată că peste aceste două crize se așează criza politică. Principalul vinovat pentru această criză politică este Klaus Iohannis, el a girat și a permis constituirea acestei coaliţii dezastruoasă, o coaliţie a pierzătorilor. Au ajuns să guverneze niște nimeni puși în scaune de Klaus Iohannis fără ca măcar să câștige alegerile. Vedem acum că preşedintele se ascunde. Probabil îi este teamă să dea ochii cu românii şi să-şi asume greşeala de a fi nominalizat un guvern de o calitate atât de slabă.


Oamenii ăștia nu știu pe ce lume trăiesc. Ce pretenții poți să ai de la ei?”, a declarat, la Timișoara, prim-vicepreședintele PSD la nivel național.

Grindeanu îi cere lui Iohannis să se implice în criza politică, să o medieze și să lase finalul sezonului de schi.

Întrebat dacă susține PSD un guvern minoritar PNL, Sorin Grindeanu a răspuns: „exclus! Susţinem două lucruri. Unul: guvern PSD cu prim-ministru PSD pentru că noi am câştigat alegerile, asta este prima noastră opțiune. Dacă acest lucru nu se poate, citând din clasici în viaţă care se află, probabil, la schi acum, trebuie să ne întoarcem la popor. Poporul întotdeauna are dreptate, asta auzeam în urmă cu un an, de la preşedintele Iohannis, care ne spunea că parlamentul, acum un an, nu mai reflecta voinţa românilor. Îl anunţ că, acum, parlamentul nu mai reflectă voinţa românilor. Și a doua opţiune ar fi alegeri anticipate”, a mai afirmat liderul social-democrat.

Grindeanu a mai precizat că dacă ritmul de vaccinare ar fi mai mare, probabil că în luna iunie ar putea avea loc alegeri anticipate.

„În câteva luni, pandemia ar fi poate de domeniul trecutului, ar putea fi asigurate condiţiile pentru organizarea alegerilor anticipate”, a spus acesta.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.