Au început înscrierile pentru programul EIT Climate-KIC Pioneers into Practice

Au început înscrierile pentru programul EIT Climate-KIC Pioneers into Practice

0
DISTRIBUIȚI

padure prisacina

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș începe înscrierile la sesiunea 2021 a programului EIT Climate-KIC Pioneers into Practice, un program educațional care oferă experților din domenii legate de schimbările climatice o experiență în tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon, printr-o combinație de învățare bazată pe practică, schimb de bune practici și ateliere de lucru.

Programul debutează cu o sesiune online, în care „pionierii”, experți în domenii precum sustenabilitate, durabilitate, eficiență energetică, orașe inteligente, tranziția inteligentă, managementul deșeurilor, al apei, al pădurilor, economie circulară, mobilitate, eficiența resurselor, agricultură sustenabilă, educație, cercetare, administrație, sunt inițiați în „System Thinking”, „Transition Theory” și diferite instrumente pentru a aplica practic aceste concepte.


„Pionierii” vor participa la două ateliere naționale și la unul internațional, vor lucra în echipe la proiecte de grup care au ca teme diferite provocări locale, iar opțional, vor avea posibilitatea de a experimenta și lucra într-un alt tip de organizație, timp de patru săptămâni, în cadrul unui stagiu de practică.

România participă la acest program alături de Croația, Cipru, Cehia, Estonia, Grecia și Portugalia. Înscrierile se pot face până în 6 iunie, pe www.pioneers.climate-kic.org.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.