Primarul din Satchinez se plânge că a rămas fără linia metropolitană. Viceprimarul...

Primarul din Satchinez se plânge că a rămas fără linia metropolitană. Viceprimarul Timișoarei îl contrazice

0
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Satchinez, Florin Cheaua, a fost anunțat, ieri după-amiază, de către reprezentanți de la Societatea Metropolitană de Transport Timișoara, că nu vor fi reluate cursele M 47 începând de luni, 17 ani.

Anterior, primarul susține că SMTT i-a confirmat că autobuzele vor circula din nou între Satchinez și Timișoara. „Am aflat cu stupoare, fără să mi se dea prea multe detalii, că așa a hotărât Consiliul Director, care s-a întrunit în ședință de îndată (vineri 14 mai) la Primăria Timișoara. Este un lucru inacceptabil, deoarece comuna Satchinez este membru cu drepturi depline în cadrul acestei asociații”, a precizat primarul comunei Satchinez.

Florin Cheaua a mai transmis că speră să fie doar o neînțelegere și o lipsă de experiență administrativă din partea celor care conduc acum acest Consiliu Director, care trebuie să înțeleagă că accesul copiilor la educație este prioritar și nu trebuie îngrădit sub nicio formă.

„Primăria Satchinez și-a achitat toate obligațiile financiare (la zi) față de această asociație.


Până la clarificarea acestor aspecte, îmi cer scuze pentru această neînțelegere și doresc să vă asigur că voi face toate demersurile necesare și legale pentru reluarea cât mai rapidă a transportului public”, s-a adresat edilul consătenilor.

Problema a fost lămurită de viceprimarul Ruben Lațcău, care ne-a spus că autobuzele de pe linia metropolitana M47 își vor relua în curând cursele.

„Normal că vor circula. Primarul a cerut ca linia să fie suspendată, elevii erau în vacanță, a cerut suspendarea liniei, fără să știe că e o perioadă de 15 zile pentru reintroducerea ei. Luni o să facem o ședință în mod special și o să rezolvăm această problemă. Domnul primar a cerut suspendarea liniei și acum se plânge că nu circulă. De săptămâna viitoare linia M47 va fi reintrodusă”, a declarat Lațcău pentru Pressalert.ro.

Primarul comunei Satchinez, Florin Cheaua, face parte din PNL, iar viceprimarul Ruben Lațcău, care se ocupă de SMTT, este membru al USR PLUS, astfel că putem spune că sunt din nou probleme de comunicare în cadrul alianței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.