Aceste încălțăminte de damă sunt absolut necesare pentru fiecare iubitor de modă!

Aceste încălțăminte de damă sunt absolut necesare pentru fiecare iubitor de modă!

0
DISTRIBUIȚI
Aceste încălțăminte de damă sunt absolut necesare pentru fiecare iubitor de modă!

Trebuie să recunoaştem că orice iubitoare de stil şi eleganță are o garderobă bine gândită, completată cu încălţăminte şi îmbrăcăminte în tendinţe dar şi cu articole basic ce ajută la crearea unor ținute versatile confortabile.

În rândurile următoare ne-am propus să ne oprim atenția asupra articolelor de încălţăminte. Vom descoperi ce incaltaminte dama este indispensabilă, dar şi care sunt piesele care aduc stilul aparte.

Ce încălţăminte selectezi pentru vară? Adidaşi, sneakersi, stiletto, balerini ori sandale cu talpă joasă?

Sezonul de vară este unul ce permite fashionistelor să se exprime. Acesta este momentul în care se pot alege o varietate mare de tipuri de încălţăminte care pot pune în valoare atât ţinutele dinamice, cât şi pe cele de serviciu impecabile. Trebuie să recunoaştem că pe parte de articole de încălțăminte avem varietate, de la sandalele cu talpă joasă şi șlapii de plajă, la balerini confortabili şi espadrile lejere potrivite pentru ţinutele de vacanţă. Totuşi din marea de tipuri de încălţăminte existentă, câteva sunt indispensabile, pe acestea vom încerca să le descoperim.

Balerini  – confort, eleganță, stil

Când alegi o pereche de balerini alegi stil, eleganță, confort.


Ţinutele create cu balerini sunt expresive, dominate de bun gust şi rafinament. Prin construcția specială, aceste articole de încălţăminte, reușesc să asigure aspectul deosebit tintelor pe care le realizează.

Adidas

Fără doar şi poate adidaşii fac parte din articole de încălţăminte must have. Îi porți cu aceeași plăcere în orice anotimp şi îi iubești pentru starea de confort pe care o asigură, dar şi pentru versatilitatea ridicată. Ştii că porţi adidaşii preferați în sala de antrenament în compania unui trening dama modern,  dar îi porți şi la plimbările lungi şi lejere, asortaţi cu fuste scurte, pantaloni de blugi sau rochii stil cămașă. Trebuie să recunoaștem că o pereche de adidaşi corect selectați te ajută să creezi ţinute urbane moderne inedite.

trening damă

Sandale cu talpă joasă

Pentru că vorbim de temperaturi ridicate, confort şi ținute cu personalitate, trebuie să vorbim de sandale cu talpă plată. Piese specifice sezonului cald, acestea se găsesc într-o varietate mare de tipuri și modele, de la cele în stil roman, ce se disting prin şnururi lungi genial integrate, la sandale comode minimaliste realizate din piele naturală pe care le poţi purta la ţinute smart originale.

 

Care sunt articolele potrivite pentru sezonul rece? Cizme, botine sau ghete comode?

Dacă vorbim de sezon rece din lista articolelor de încălţăminte damă ce nu trebuie să lipsească amintim cizmele, botinele, şi ghetele din piele. Aceste articole reușesc să completeze în mod natural articolele moderne ale femeilor puternice, independente. Selectând încălţăminte de calitate, cu personalitate se pot crea ţinute expresive, outfituri geniale ce pot fi înfrumusețate cu ajutorul accesoriilor.

Fără doar și poate o garderobă completă este una care te ajută să pui în valoare feminitatea şi stilul personal. O pasionată de stil şi eleganță va fi întotdeauna pregătită pentru orice tip de eveniment şi va reuşi să creeze un look wow cu uşurinţă.