Contracandidatul lui Dominic Fritz pentru șefia USR PLUS Timiș a anunțat intrarea...

Contracandidatul lui Dominic Fritz pentru șefia USR PLUS Timiș a anunțat intrarea în luptă

1
DISTRIBUIȚI

Consilierul județean Raul Olajos, președintele PLUS Timiș, a anunțat, sâmbătă, că se va „bate” cu primarul Dominic Fritz pentru președinția organizației județene a USR PLUS.

„La mai bine de un an de când am fost ales președinte PLUS Timiș, am înțeles că este foarte diferit să conduci o organizație politică față de o companie cu sute de angajați. Asta, deși unele principii fundamentale sunt aplicabile în ambele situații. Pentru că partidul nostru este deschis și complet democratic, pentru că este nevoie de checks and balances, pentru că eu cred în separația puterilor, pentru că urmează o perioadă de construcție și de organizare, pentru continuitate și moderație.


Pentru toate acestea și pentru o viziune alternativă asupra modului de organizare al filialei USRPLUS Timiș îmi anunț intenția de a candida pentru președinția filialei județene”, a transmis Raul Olajos.

Politicianul a mai precizat că își dorește o filială județeană moderată și modernă.

Raul Olajos spune că a decis să candideze considerând că neocuparea unei funcții politice executive în acest moment i-ar permite să dediec următorii doi ani coordonării filialei județene USRPLUS Timiș și dezvoltării unor filiale locale puternice în județ, astfel încât la următoarele alegeri locale, din 2024, rezultatele acestora să fie net superioare celor de anul trecut.

„Consider că filiala județeană trebuie să se ocupe cu precădere de organizarea și suportul filialelor din zona rurală și periurbană, iar în acest sens, cred că este oportun ca în biroul județean să se regăsească un număr semnificativ de membri din aceste filiale. De asemenea consider important ca toți membrii din județ să aibă un cuvânt de spus, prin consultări sau referendumuri, atunci când trebuie luate decizii importante”, a mai precizat Olajos.

El a făcut anunțul privind candidatura în timpul unei vizite în Lugoj, unde s-a întâlnit cu Anca Micșa Oprea, city manager, membru USR-PLUS.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.