Dominic Fritz a anunțat că va candida pentru președinția USR PLUS Timiș

Dominic Fritz a anunțat că va candida pentru președinția USR PLUS Timiș

3
DISTRIBUIȚI

Primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, a anunțat că va candida la funcția de președintele al USR PLUS, filiala Timiș. Este vorba despre organizația care va rezulta din fuziunea celor două partide.

Anunțul privind candidatura a fost făcut pe Facebook, la puțin timp după ce Dominic Fritz a vorbit cu colegii săi de partid.

„Am anunțat astăzi colegilor din USR PLUS candidatura mea la președinția filialei Timiș.


După cum probabil ați aflat, justiția a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR și PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianță. Acum suntem un singur partid care are datoria față de voi, cei care ne-ați ales, să fim partidul care are nu doar voința, ci și puterea să schimbe România în bine”, a anunțat Dominic Fritz.

Primarul orașului Timișoara a explicat motivele pentru care candidează.

„Candidez pentru că o resimt ca responsabilitatea mea de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcției mele, experiența mea de a coagula oameni și viziunea mea europeană pentru o nouă cultură politică. Prioritatea mea este Timișoara. Iar împreună cu o echipă de colegi buni, care au dovedit implicarea lor și au câștigat bătălii politice și electorale, vreau să ducem mesajul USRPLUS de transformare în tot județul. Timișoara va genera bunăstare și progres și pentru Timiș dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare și soluții inovatoare în fiecare comunitate din jur”, a precizat Fritz.

3 COMENTARII

  1. Fritz, esti primar, ce te incurca sa faci ceva pentru oras? responsabilitatea si prioritatea ta sunt vrajeala si gargara, cuvinte goale si sloganuri pentru spalatii pe creier. de facut, nu esti in stare sa faci nimic. cate comisii conduci? aaa, zero. si asta probabil e in mintea ta management prin delegare. boss, vezi ca tot tu esti „accountable”. vai de managementu tau de palavragiu.

  2. D. Fritz spune ca va candida la presedentia USR PLUS Timis pentru ca ar avea experiența in a coagula oameni intr-un nou proiect cu o viziune europeană, pentru o nouă cultură politică. Vorbe! Tot asa spunea si in campania electorala, aburindu-i pe cei care i-au dat votul, lucru usor de realizat tinand cont de nivelul de inteligenta a electoratului acestuia, cel care crede ca tot ce zboara se mananca. Si rezultatele au inceput sa se vada, asa cum se vad la o alta dimensiune cele de la Sect.1 Bucuresti. De fapt, este vorba despre cu totul altceva. Este vorba despre niste ”infiltrati” ai oligarhiei europene in administratia romaneasca, cu scopul de a se desavarsi planul de colonizare a tarii. Dupa ce ne-a fost anihilata suveranitatea, ne-a fost confiscata economia si viata politica, era logic, era de asteptat ca sa urmeze si controlul administratiei prin intermediul unor infiltrati, gen D. Fritz sau Clotilde Armand. Vor mai urma si altii, asta e doar inceputul! Stati pe-aproape! Asa ca, sa nu ne asteptam la ceva din partea unora ca si cei amintiti, rolul acestora este cu totul altu. Ceea ce s-ar mai putea face in viitor, dar numai cu conditia ca alegerile sa nu fie fraudate asa cum a devenit tot mai evident in ultima vreme, este sa fim mult mai atenti atunci cand punem stampila pe buletinul de vot.

  3. D. Fritz spune ca va candida la presedentia USR PLUS Timis pentru ca ar avea experiența in a coagula oameni intr-un nou proiect cu o viziune europeană, pentru o nouă cultură politică. Vorbe! Tot asa spunea si in campania electorala, aburindu-i pe cei care i-au dat votul, lucru usor de realizat tinand cont de nivelul de inteligenta a electoratului acestuia, cel care crede ca tot ce zboara se mananca. Si rezultatele au inceput sa se vada, asa cum se vad la o alta dimensiune cele de la Sect.1 Bucuresti. De fapt, este vorba despre cu totul altceva. Este vorba despre niste ”infiltrati” ai oligarhiei europene in administratia romaneasca, cu scopul de a se desavarsi planul de colonizare a tarii. Dupa ce ne-a fost anihilata suveranitatea, ne-a fost confiscata economia si viata politica, era logic, era de asteptat ca sa urmeze si preluarea controlului administratiei romanesti prin intermediul unor infiltrati, gen D. Fritz sau Clotilde Armand. Vor mai urma si altii, asta e doar inceputul! Stati pe-aproape! Asa ca, sa nu ne asteptam la ceva din partea unora ca si cei amintiti, rolul acestora este cu totul altu. Ceea ce s-ar mai putea face in viitor, dar numai cu conditia ca alegerile sa nu fie fraudate asa cum a devenit tot mai evident in ultima vreme, este sa fim mult mai atenti atunci cand punem stampila pe buletinul de vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.