Două femei s-au luat la bătaie într-un restaurant din centrul Timișoarei UPDATE...

Două femei s-au luat la bătaie într-un restaurant din centrul Timișoarei UPDATE Agresoarea, reținută pentru 24 de ore

0
DISTRIBUIȚI

La miezul nopții, un apel la 112 anunța faptul că două femei s-au luat la bătaie într-un local din zona centrală a orașului.

Ajunși la fata locului, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au constatat că cele sesizate se confirmă. „Din verificările efectuate a reieșit faptul că o femeie de 34 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi lovit cu un obiect contondent o femeie de 26 de ani.


În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea femeii de 26 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Femeia de 34 de ani a fost condusă la sediul poliției pentru audieri”, au transmis, vineri, reprezentanții IPJ Timiș.

Bătăușei i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

UPDATE „Cu privire la evenimentul petrecut în cursul nopții trecute în incinta unui restaurant din centrul municipiului Timișoara, vă aducem la cunoștintă faptul că față de femeia de 34 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «lovire și alte violențe» și «amenințare», aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”, au transmis autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.