Formația Phaser, mai aproape de public: „Este un format puțin mai intim...

Formația Phaser, mai aproape de public: „Este un format puțin mai intim și o ocazie faină de a invita și publicul în lumea noastră, măcar virtual“

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ervin Boer

Formația Phaser revine în fața fanilor cu o serie de filmări din sala de repetiții, scopul acestora fiind acela de a rămâne mai aproape de public.

„Ne-am dorit să ne dezmorțim puțin după perioada lungă de pauză prin care am trecut și să ne pregătim pentru concertele din vara asta.


Avem și un album lansat de curând, așa că ne-am propus să facem o mini serie de live-uri în care să cântăm exclusiv piese noi. Ideea de a filma 360° a apărut pentru că în sala de repetiții  suntem așezați mereu în cerc atunci când cântăm. Este un format puțin mai intim și o ocazie faină de a invita și publicul în lumea noastră, măcar așa virtual. Între timp pregătim și câteva videoclipuri oficiale noi. Restricțiile ne-au obligat să punem unele proiecte în așteptare, dar acum putem în sfârșit să ne apucăm de lucru“, spune solista formației Phaser, Carina Dumitru.

Trupa a lansat în luna februarie a acestui an primul album discografic care poartă numele de „Început de Univers”. Phaser este o formație pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.