Încă un nume important o părăseşte pe SCM Rugby Timişoara. „Atunci când...

Încă un nume important o părăseşte pe SCM Rugby Timişoara. „Atunci când nu mai ești crezut nici măcar că ești accidentat”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Timişoara Saracens (arhivă) / Facebook

SCM Timişoara a mai pierdut un nume cu greutate din lotul care aducea multe trofee la rugby pe Bega. De această dată e vorba de un jucător care mai are multe de spus în acest sport: ieşeanul Marius Simionescu. Jucătorul s-a confruntat recent cu probleme medicale şi a spus că nu a mai simţit sprijinul clubului.

După Horaţiu Pungea, care a ales să se retragă după un incident cu antrenorul Valentin Calafeteanu în luna aprilie, încă un jucător pleacă de la bănăţeni în timpul sezonului. De această dată e vorba de un sportiv tânăr, de perspectivă şi în cadrul lotului naţional.

„Plec cu capul sus!”, aşa îşi începe Marius Simionescu (23 ani) postarea pe pagina personală de Facebook.


Acesta a sosit la Timişoara de la Iaşi în urmă cu şase stagiuni, evoluând mai întâi, o scurtă perioadă, la tineretul echipei.

Fundaşul a fost accidentat în meciul contra Stelei din SuperLigă (scor 15-15) şi a dat de înţeles că nu s-a mai bucurat de ajutorul clubului după acest moment.

„Atunci când nu mai ești crezut nici măcar ca ești accidentat, atunci când propriul club nu mai este capabil sa aibă grija de sănătatea și bunăstarea ta, cu părere de rău, drumurile se despart …
Am avut zile in care am jucat cu toata dăruirea și zile in care, chiar și cu oasele rupte, am jucat din nou cu tot sufletul pentru colegii de echipa și pentru ceea ce a însemnat Timișoara pentru mine. E trist și păcat sa vezi cum tot ceea ce ai construit alături de colegi atâția ani, se năruie ușor ..
Un capitol frumos din cariera mea de jucător se încheie astăzi, însă minutele pe teren, prieteniile legate și toată performanța rămân indiferent de circumstanțe.
Un capitol nou și plin de provocări ma așteaptă și sunt convins ca ma îndrept doar spre bine 🙂
Va mulțumesc pentru tot, rămân recunoscător colegilor și in special, suporterilor care ne-au fost alături mereu”, a mai scris Simionescu.

SCM Timişoara are mâine derby cu Baia Mare în SuperLigă, de la ora 12.00, pe arena din Ronaţ, meci la care pot asista 250 de spectatori în condiţiile impuse de organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.