Timișoreanul Tinu Vidaicu a demisionat din funcția de la Consiliul Județean Caraș-Severin

Timișoreanul Tinu Vidaicu a demisionat din funcția de la Consiliul Județean Caraș-Severin

2
DISTRIBUIȚI

Tinu Vidaicu, unul dintre patronii clubului Epic din Timișoara, a demisionat din funcția de administrator public al județului Caraș-Severin. Acesta a lucrat câteva luni alături de președinte consiliului județean, Romeo Dunca.

Acesta a confirmat plecarea din funcție pentru caon.ro: „Da, am demisionat! Încerc, în tot ce fac, să mă implic total și să fac lucrurile cum știu eu mai bine. Într-un deceniu de antreprenoriat, am înțeles puterea lucrului în echipă, iar tot ce am realizat a fost pentru că oamenii de lângă mine mi-au fost alături. Proiectele ambițioase se realizează numai atunci când ai alături niște oameni total dedicați. Sunt obișnuit să impun un anumit tempo, să conduc lucrurile într-un anumit fel, astfel încât proiectele să fie realizate în timp util.


Dolce far niente pentru mine nu e o opțiune. Venind din mediul privat, știu ce înseamnă un deadline, știu ce înseamnă să stai cu orele peste program și să uiți de tine atunci când ai de dus la îndeplinire un proiect. Funcționez simplu: proiecte clare, muncă multă pentru satisfacția de a le duce până la capăt. Nu pot altfel. Nu voi putea niciodată“.

Tinu Vidaicu a declarat pentru sursa citată că viziunea și valorile sale, dacă nu sunt îmbrățișate de anumiți membri ai conducerii, nu se pot realiza. „Politizarea administrației este naturală, iar eu am crezut opusul. Astfel, mi-am pierdut scopul și nu mai înțeleg prezența mea într-un anumit loc unde puterea de decizie este împărțită“, a declarat Vidaicu.

Fostul administrator public a mai declarat: „Caraș-Severin-ul nu își poate permite acum luxul de a pierde niște ani și sper din suflet ca oamenii care au rămas să miște lucruri, să pună în aplicare strategia pe care am creionat-o. Sper să nu mai aud bătrânii din Sasca Montană spunându-mi că nu au ajuns în viață lor până la Oravița, așa cum sper să nu mai aud oameni plângându-se de starea deplorabilă a spitalelor, care arătau mai bine în adolescența mea decât azi. Și aș vrea din suflet ca oamenii să aibă de muncă în județul lor și să nu mai fie nevoiți să facă naveta obositoare și costisitoare, sau să migreze către alte părți ale lumii. Îmi doresc mult să se întâmple lucruri bune în viitor, iar calitatea vieții oamenilor să fie alta. În caz contrar… mă voi întoarce“.

2 COMENTARII

  1. O marionetă umanoida cu înclinații spre vasta prăpastie a frustratilor! Dunca o panoplie humanoida a bipedului Homo Erectus sin lobimedicus!

  2. Corect. O marionetă incapabilă. Numai vorbe si in rest incapabil la a realiza fapte . În concluzie o catastrofă profesională a dovedit . Sa se întoarcă la birtul lui si sa faca pe managerul acolo cu fanteziile lui .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.