Încep înscrierile pentru creșele de stat din Timișoara. Vezi calendarul complet

Încep înscrierile pentru creșele de stat din Timișoara. Vezi calendarul complet

0
DISTRIBUIȚI
cresa
Foto: Arhivă

Serviciul Public Creșe lansează pe 10 iunie înscrierea la creșă pentru anul școlar 2021-2022. Pentru evitarea aglomerării din anii trecuți și, mai ales, pentru ușurarea și transparentizarea procesului, anul acesta înscrierea se va face online.
Formularul online de înscriere la creșă pentru anul școlar 2021-2022 va fi disponibil pe site-ul Serviciului Public Creșe începând cu data de 10 iunie 2021, ora 08:00 și până în data de 23 iunie 2021, ora 16:00.

Părinții sau reprezentanții legali au nevoie, pentru completarea formularului, de o adresă de e-mail validă. Persoanele care nu au posibilitatea să completeze formularul online sunt invitate să contacteze Serviciul Public Creșe la numărul 0754.034.480 pentru asistență. Pe noul site al Serviciului Public Creșe se găsesc toate informațiile despre calendarul sesiunii de înscrieri 2021-2022, cum se derulează înscrierea, de ce acte fizice este ulterior nevoie pentru validarea înscrierii online și cum se calculează punctajul. De asemenea, puteți consulta criteriile de departajare în caz de punctaj egal între dosare, AICI.

Atunci când părinții sau reprezentanții legali completează formularul online nu este nevoie să încarce niciun document în format digital.


Pe baza punctajului obținut la înscrierea online și urmare a procesării primei runde de contestații, primii 268 părinți sau reprezentanți legali cu cel mai mare punctaj vor fi programați pentru a prezenta fizic, la sediul Serviciului Public Creșe actele care dovedesc lucrurile declarate în formularul online.

După prezentarea fizică a actelor doveditoare și o doua rundă de contestații, pe 21 iulie se afișează atât pe site-ul, cât și la sediul Serviciului Public Creșe, precum și la sediile celor 12 creșe, listele cu dosarele admise, în limita locurilor disponibile.

Serviciul Public Creșe, aflat în subordinea Primăriei Municipiului Timișoara, oferă servicii de îngrijire, supraveghere și educație timpurie copiilor de vârstă antepreșcolară (0-3 ani). În Timișoara funcționează acum 12 creșe de stat. Pentru creșterea numărului de locuri în creșe, administrația locală a anunțat că va începe încă din acest an construcția a trei creșe noi – în zonele Lipovei, Ciarda Roșie și Bogdăneștilor – și au fost depuse actele pentru construcția a alte două creșe printr-un program național aflat sub tutela Ministerului Dezvoltării.

Iată calendarul înscrierilor:

– Înscrierea online: 10-23 iunie
– Evaluarea formularelor online înregistrate: 24-25 iunie
– Comunicarea rezultatelor inițiale: 28 iunie, ora 16:00
– Depunerea contestațiilor: 28 iunie, ora 16:00 – 29 iunie, ora 16:00
– Soluționarea contestațiilor: 30 iunie, ora 16:00
– Prezentarea fizică a actelor doveditoare: 1-14 iulie
– Afișarea pe site a rezultatelor finale: 15 iulie
– Termen de depunere a contestațiilor: 15 iulie, ora 16:00 – 16 iulie, ora 16:00
– Soluționarea contestațiilor: 19-20 iulie
– Rezultate finale: 21 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.