K-riga a lansat un album cu hip hop de Timișoara: „Uranus este...

K-riga a lansat un album cu hip hop de Timișoara: „Uranus este metafora mea pentru success“

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook K-riga

După ce a ajuns în atenția melomanilor cu mai multe single-uri care s-au bucurat de success în rândul amatorilor de muzică hip hop, artistul timișorean K-riga a lansat albumul de debut numit „Uranus”.

„În ceea ce privește titlul acestui mini – album… Tot timpul eram întrebat de ce «Uranus».


Eu răspundeam cu o întrebare «Unde se află Uranus?». Se află mai departe decât poate un om merge. Uranus este metafora mea pentru «succes». Prin acest mini album am trecut prin mai multe stări. Am avut mai multe controverse cu niște oameni care nu merită atenția mea și le-am expus in piese. Am vrut să mă calmez  puțin și m-am foscusat mai mult pe relația mea, pe tot ce înseamnă familie. Am expus mai multe situații făcând haz de gândirea omului in momente de criză. Albumul are mai multe stări, nu a fost gândit să fie liniar sau să te plictisească de la a doua piesă“, spune artistul timișorean.

Pe numele lui adevărat Cariga Daniel Claudiu, tânărul artist de 25 de ani e prezent în branșă din 2016 și a lansat până acum o serie de single-uri, fiind implicat deasemenea în mai multe colaborări cu alți artiști din muzica hip hop autohtonă. Albumul artistului poate fi ascultat online pe majoritatea platformelor de streaming.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.