Mihai Ritivoiu, votat președinte al PSD Timișoara. A pus prima cărămidă, la...

Mihai Ritivoiu, votat președinte al PSD Timișoara. A pus prima cărămidă, la propriu, la construcția proiectului PSD din 2024

0
DISTRIBUIȚI

Lucrările Conferinței Extraordinare de Alegeri a Organizației Municipale Timișoara a Partidului Social Democrat au avut loc, vineri, la CRAFT.

În cadrul acesteia, a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, noua conducere formată din: președinte – Mihai Ritivoiu; prim-vicepreședinte – Gabriela Popovici; vicepreședinți – Ion Ardeal Ieremia, Alin Lăpădatu, Octavian Mazilu, Alexandru Moldovan, Radu Țoancă, Dan Idolu, Luminița Țundrea; secretar executiv – Simona Bejan; membri – Stana Cîrniceanu, Gheorghe Deaconescu, Răzvan Găină, Cristian Heredea, Sorin Ionescu, Puiu Jurescu, Ciprian Piluț, Claudiu-Petru Străin, Țucu Abel.

Consilierul județean Mihai Ritivoiu, președintele ales al PSD Timișoara, a venit în fața colegilor săi cu o cărămidă pe care a așezat-o pe pupitrul la care a luat cuvântul.

Întrebat de colegi dacă este prima cărămidă pentru Primăria Timișoara, social-democratul a răspuns: „m-am gândit la asta. Vedem.”

El a precizat că s-a înscris în PSD în urmă cu 15 ani, într-o zi de luni, și că ține de fiecare membru ca să fie votați de timișoreni.

„Ca echipă, suntem în cea mai bună formulă și în cea mai bună formă. Suntem înconjurați de oameni cu experiență politică și administrativă, de oameni competenți, de oameni loiali. Aceasta poate fi ora noastră astral, cum a fost în 2016”,  a fost de părere Mihai Ritivoiu.

Liderul PSD Timișoara le-a spus colegilor săi că au o ocazie unică în 2024.

„În primul rând, asistăm la o prestație absolut lamentabilă a actualilor conducători locali, fie că vorbim de primar sau de președintele consiliului județean. Sunt prea mici pentru niște pălării așa de mari. Modul absolut jalnic în care guvernează actuala coaliție PNL-USR, modul în care Timișoara este într-o stare deplorabilă și se află la un pas de incapacitate de plată, modul în care acești parteneri de alianță se vânează și se acuză reciproc este absolut tragic.


Numai un orb nu poate să vadă că Timișoara noastră este la un pas să se ducă pe râpă cu totul”, a fost de părere Mihai Ritivoiu.

Acesta a spus că face primul pas și pune prima cărămidă la construcția proiectului PSD din 2024.

„Eu cred că a venit momentul după 30 de ani de guvernare falimentară în Timișoara, în momentul în care orașul este în criză, riscă să intre în incapacitate de plată, să ne organizăm, să venim cu un proiect viabil, să mergem în fața timișorenilor și să le spunem: Încearcă și cu un pesedist!”, a mai transmis Ritivoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.