Percheziții la o „fermă de canabis” din Timiș. Un suspect a fost...

Percheziții la o „fermă de canabis” din Timiș. Un suspect a fost arestat preventiv

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1391773354">

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2018 – 2021, inculpatul a procurat și comercializat droguri de risc, către consumatori de astfel de substanțe, de pe raza județului Timiș. La data de 16.06.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Timișoara au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate aproximativ 100 grame fragmente vegetale susceptible a fi cannabis, 16 plante de cannabis în ghivece, în diferite stadii de dezvoltare, suma de 5.800 de lei, două dispozitive de mărunţire, un cântar electronic şi un cort de culoare neagră prevăzut cu instalaţie de creştere a plantelor de cannabis indoor”, a transmis DIICOT.

Ieri, Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” și al polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Făget.

Oamenii legii fac precizarea că pe întreg parcursul procesului penal suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

2 COMENTARII

  1. 16 ghivece = fermă. Am și eu câteva ghivece cu ficuși, cactuși și Aloe Vera. Mă calific ca și fermier? Și pozele cu grindere, întotdeauna mă dau pe spate. Dacă obișnuia să mărunțească cu degetele oare i le pozau și le puneau la dosar? Trăiască conservatorismul comunisto-ortodox

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.