Ripensia Timişoara şi-a creionat programul de amicale din presezon. Revenire la Buziaş...

Ripensia Timişoara şi-a creionat programul de amicale din presezon. Revenire la Buziaş pentru perioada de cantonament

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru

Ripensia Timişoara e prima dintre echipele din zonă care se va reuni pentru stagiunea 2021-22. Roş-galbenii, care au participat în play out-ul ediţie trecute a Ligii 2, strâng rândurile luni, 21 iunie, şi între timp şi-au bătut în cuie şi programul de jocuri de pregătire din această perioadă.

Primul antrenament al echipei pregătite de Cosmin Petruescu a fost programat luni, de la 10.30, la arena „Electrica”.


Iar în următoarele două zile va fi efectuată vizita medicală a roş-galbenilor.

La fel ca în precedentele pauze competiţionale, ripensiştii se deplasează aproape, în Timiş, la Buziaş, pentru un stagiu centralizat. De această dată cantonamentul va fi între 27 iunie şi 9 iulie.

Primul amical e programat pe 30 iunie, în compania proaspetei divizionare C din Dudeştii Vechi, Pobeda Star Bisnov. Urmează apoi alte trei teste cu echipe de Liga 3: Avântul Periam (3 iulie), Pandurii Tg. Jiu (6.07) şi CSM Reşiţa (9.07). Pe 14 iulie e programat un meci mai tare, cu divizionara secundă „U” Cluj. Două zile mai târziu „Ripi” o va întâlni CA Oradea (L3), pentru ca, la doar o zi distanţă, probabil cu o garnitură diferită se va înfrunta arădeana Şoimii Lipova, grupare care a ratat la baraj promovarea în „B”.

În fine, ultimele două amicale vor fi cu colegele de eşalon Viitorul Pandurii (21.07) şi ASU Politehnica (24.07). Orele de start și locurile de desfășurare ale meciurilor vor fi anunțate în timp util, mai anunţă clubul timişorean din Fabric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.