SCM Politehnica s-a despărţit de patru jucători. Nu a rămas nici „secundul”...

SCM Politehnica s-a despărţit de patru jucători. Nu a rămas nici „secundul” Lucian Ghiulai

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica /Facebook arhivă

Restructurările de la SCM continuă. De această dată modificările sunt în lotul echipei de handbal masculin. SCM Politehnica s-a despărţit de patru jucători: Sergio Barros, Liviu Caba, Bogdan Baican și Ramon Șomlea.

Portughezul Serio Barros era unul dintre ultimii străini din lotul alb-violeţilor. Jucătorul în vârstă de 29 de ani părăseşte aşadar Timişoara după doar un an de zile.


La fel ca Liviu Caba, fiul fostului antrenor – Vlad Caba. Pe lângă Baican şi Şomlea, Poli nu va mai miza nici pe serviciile antrenorului Lucian Ghiulai, „secund” al primei echipe în ultima perioadă.

Săptămâna trecută s-au anunţat modificări în întreg SCM-ul. Clubul autorităţilor pare că abordează acum o strategie axată pe tineret şi localnici. Ovidiu Durnea a fost numit în fruntea secţiei de handbal.

„VĂ MULȚUMIM!
Clubul nostru se desparte de jucătorii Sergio Barros, Liviu Caba, Bogdan Baican și Ramon Șomlea, cât și de antrenorul secund Lucian Ghiulai.
Dorim să le mulțumim pentru devotamentul și seriozitatea de care au dat dovadă în tricoul alb-violet și le urmăm succes în viitor.
MULT SUCCES!”, se arată în comunicatul SCM Politehnica, postat pe Facebook.

SCM Poli s-a clasat doar p 9 în ediţia „pandemică” a Ligii Zimbrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.