Seminar de informare pe două subiecte de interes major pentru perioada actuală,...

Seminar de informare pe două subiecte de interes major pentru perioada actuală, organizat de CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Consiliul Concurenței, organizează în 30 iunie, începând cu ora 10,00, un seminar online de informare privind regulile de concurență și ajutor de stat, două subiecte de interes major pentru perioada actuală, care reprezintă mecanisme vitale ale economiei românești.

Scopul seminarului este acela de a informa agenții economici și autoritățile locale – inițiatori și furnizori de ajutor de stat, despre principiile și regulile de concurență, respectarea parametrilor legali ai concurenței și modul de accesare a ajutoarelor de stat în timpul pandemiei de coronavirus și după încetarea acesteia.


Regulile de concurență în contextul pandemiei vor fi prezentate de Daniela Bădilă, director general al Consiliului Concurenței, iar măsurile de ajutor de stat în condiții de pandemie, de Alis Bărbulescu, director la direcția ajutor de stat din cadrul Consiliului Concurenței.

Seminarul se va desfășura pe platforma Zoom a CCIA Timiș iar înscrierea se face accesând acest link. Taxa de participare este de 150 de lei pentru fiecare persoană, dar pentru membrii CCIAT participarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.