Un avocat din Timișoara a recunoscut că știa de planul de asasinare...

Un avocat din Timișoara a recunoscut că știa de planul de asasinare a jurnalistului Dragoș Boța. Ce i-a recomandat lui Boncu și cine este interlopul implicat în incendierea mașinii editorului șef al PRESSALERT.ro

10
DISTRIBUIȚI
Rafa Bogdan (stânga) și Lucian Boncu (dreapta), la restaurantul Cuina, când se plănuia asasinarea lui Dragoș Boța

În dosarul DIICOT în care Lucian Boncu a fost trimis în judecată pentru că a ordonat asasinarea editorului șef al PRESSALERT.ro, jurnalistul Dragoș Boța, apar informații explozive despre ce-și dorea liderul interlop. Boncu apare într-o înregistrare făcută de DIICOT, în 28 iunie 2019, în apartamentul său din Giroc, în dosarul traficului de cocaină, discutând cu „cârtița” sa din Poliția Timiș, Dragan Ilin, și cu prietena acestuia.

La un moment dat, Boncu a comentat ce auzea la televizor despre scandalul de la Caracal și le-a mărturisit celor doi: „Vrei să-ți zic ceva? Io, dacă io… vă zic personal. Dacă nu era poliția și legea așa să fie, eu cel puțin trei – patru morți aveam până acum, io. Pe Boța îl omoram sigur, pe Taloș îl omoram sigur, deja sunt doi morți. Nu că îl băteam, îl omoram și crede-mă că veneam și beam bere. N-am scupule, în viața mea n-am avut scupule față de…”. 

După apariția articolului în care Dragoș Boța a dezvăluit că Boncu l-a „sifonat” pe dealerul său de cocaină, Radu Novac, zis „Jack”, la structura centrală a DIICOT, liderul interlop i-a convocat în 10 septembrie 2019 pe oamenii săi de încredere la restaurantul Cuina, unde Rafa Bogdan a adus de la Caransebeș pistolul cu care trebuia împușcat jurnalistul, arma fiindu-i predată lui Gavrilă Nicolae. Anchetatorii au pus la dosar fotografii în care Boncu apare alături de Rafa Bogdan sau Nicolae Gavrilă. De asemenea, la întâlnire a participat și polițistul Dragan Ilin.

Într-o altă înregistrare, din 20 aprilie 2020, în care discută Alin Huc, Dragan Ilin și avocatul acestuia, Carin Antonescu, reiese că în 11 septembrie 2019 polițistul i-a spus despre planul lui Boncu avocatului, dar acesta i-a transmis lui Boncu să amâne operațiune de executare pentru că era prea aproape de momentul publicării articolului.

Carin Antonescu: Şi m-ai întrebat: Bă tu eşti supărat pe Luci? Bă nu sunt supărat, nu e de la mine articolul (cel despre colaborarea lui Boncu cu DIICOT, structura centrală, n.a.) şi aşa. Ţi-aduci aminte?

Alin Huc: Da, da, da, da, da, da… Că Luci se-ndoia că tu ai dat declaraţiile, că tu le aveai.

Carin Antonescu: A doua zi dimineaţa îmi zice: Luci vrea să îi ia gâtul la ăsta! Zic bă ăsta vrea să imi dea texte. Bă eu nu credeam mă, nu credeam eu

……………

Dragan Ilin: Bă crede-mă, şti ce-mi pare rău de Luci!?

Carin Antonescu: E adevărat că tu ai venit să-mi spui că Luci vrea să-l facă pe Boţa?

Dragan Ilin: Da, da, ţi-am spus!

Carin Antonescu: Şti cum am studiat-o eu?

Alin Huc: Aaaa, atunci în ziua aia ai venit la el şi i-ai spus?

Dragan Ilin: Da, da…

Carin Antonescu: Dar eu am crezut că mă-ncearcă, să vadă….

Dragan Ilin: Da, nu am pus-o sub formă de…

Carin Antonescu: Nu e vorba de asta.

Alin Huc: Bă, da i-a adus pe travestiţii ăia, de au stat la masă… tu ai stat la masă.

Carin Antonescu: Aline, ascultă-mă!

Alin Huc: Tu Dragane, dacă îţi asumai ca poliţai să zici: bă stai. Tu şti cum trebuia să faci? Că ei nu ştiau că tu eşti poliţai… Velican cu ăia ştiau?

Dragan Ilin: Nu, da…

H.A: Băăăă, eu îs poliţai, eu îmi bag p…a, eu nu vreau s-aud de aşa ceva, şi se opera totul. Atuncea trebuia să faci. Eu nu vreau s-aud de aşa ceva, în faţa mea nu se discută nici în glumă de asta.

Dragan Ilin: Eu am plecat.

Alin Huc: Şi se oprea totul frate, dar tu oricum…

Carin Antonescu: Hai lasă, că el era cel mai interlop decât…

Alin Huc: Acuma interlop… Lasă că te ia Luci la firmă la el, SPI.

Dragan Ilin: Om de bază, om de ordine.

Carin Antonescu: Bă, şi îmi spune… Eu am probleme cu el, e clientul meu, poate să se supere pe mine, dar eu tot timpul stau şi mă gândesc: Ce dracu să-mi spună ăsta în p…a mea!? Şi eu am zis: Mă-ncearcă Boncu, dacă eu sifonez sau nu sifonez la…

Alin Huc: Da mă, dar tu eşti de încercat? Tu eşti avocat, te doare-n p…a pe tine! Cine te…?

Carin Antonescu: Sunt încercat, că mă-ncearcă toată lumea pe mine, că eu nu pun botu’ la prostiile astea, şti!? Şi nu i-am zis nimica lui Boţa şi nici nu aveam ce să-i spun, ştii?! De aia, atâta i-am spus: Bă, spune-i lui Luci, dacă vrea să-l facă, nu acuma după ce a apărut articolul, să mai stea o lună și după aceea să-l facă dacă vrea neapărat! Am zis aşa sau nu? Linişteşte-l….


Nu, că nu pot că e beat. Şi de ce p…a mea ai venit la mine? Că e beat e nebun, că vrea să-l facă! Nu acuma, nu-i momentul să-l facă acuma! Ţi-am zis asta sau nu? Bun!

Din discuția purtată de cei trei reiese foarte clar că Radu Novac, zis „Jack”, clientul lui Carin Antonescu, era supărat de faptul că DIICOT a aflat că a fost implicat în incendierea mașinii jurnalistului Dragoș Boța, în 2018, după ce a dezvăluit legăturile dintre Lucian Boncu și Ioan Nasleu, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, la acel moment.

Carin Antonescu: Am o întrebare. Tu le-ai spus că a dat Jack foc la maşina lui Boţa?

Alin Huc: Nu, știe tot inspectoratul. Şi în primul rând e unu, că or fost trei, mult mai fraier, şi îl dădeam pe ăla, nu-l dădeam pe Jack.

Carin Antonescu: Cu tine am (neinteligibil) că Jack a dat foc la maşina lui Boţa, dar nu ştiu.

Alin Huc: Aşa vorbeşte lumea, dar (neinteligibil).

Carin Antonescu: De unde s-au prins ăştia că el a dat foc la maşina lui Boţa?

Alin Huc: Crezi că (neinteligibil)? Păi ştie tot inspectoratul, toată lumea, ştie de luni de zile, ştie (neinteligibil). Tu şti ce discuţii se făceau la Cuina?

Carin Antonescu:Băi Aline, tu mă crezi că până să se spargă eu habar n-am avut? Să ştii, e clientul meu.

Alin Huc:Bă băiatule, deci ce discuţii se făceau la Cuina, se făceau cu 20 de mese lângă şi dacă te duci şi întrebi ospătarii de acolo… Tu dac-ai fi poliţai şi te-ai duce şi ai lua doi ospătari la anchetă, ai mai face zece dosare, pe poveştile care se făceau la Cuina.

Dragan Ilin: Alin, crede-mă (neinteligibil).

Carin Antonescu: Stai!

Alin Huc: Nu mai că mi-am (neinteligibil) capul. Nu vă supăraţi, dar după aia tot sug p…a aiurea. Băi, tot ce s-a spus ştie toată lumea, tot ce s-a spus ştie toată lumea. Aia e problema şi uite că am supt p…a. (Neinteligibil) am făcut-o pe aia, fiindcă i-am spus ei: Ia şi trage şi tu!, sunt băgat la trafic.

Carin Antonescu: Nu e problemă!

Alin Huc: Nu e problem, la ei nu…

Carin Antonescu: Ştii care e problema? Că te vând miliţienii!

Alin Huc: Nu pe mine. Nu, mă-mbârligă, ne imbârligă.

Carin Antonescu: Te îmbârligă, şi îţi fac o imagine.

Alin Huc: Şi ce? Uite cu taică-tu puteam (neinteligibil) până la 112. Şi tu îmi tai mie gâtul dacă sun garda.

Carin Antonescu: Alin, tu te-ai încrezut în Predica (polițist care a instrumentat dosarul traficului de cocaină al grupării Boncu, n.a.) şi în papagalii ăia. Vezi!? Sunt nişte mârşavi, sunt nişte mârşavi!

Alin Huc: Mă, dacă unu mi-a zis că ştiu toţi că el a dat foc, că Jack a dat foc… Şi că-i pare rău că ştie că e o săgeată, şi că o picat iară, ca o p…ă, că s-o dus iară în casă la Luci, după ce Luci l-o dat la…

Carin Antonescu: Ştii ce îi lipseşte lui Jack? Ascultă-mă! Jack ştie aşa:

Dragan Ilin: E un zvon!

Alin Huc: Ce?

Dragan Ilin: Că Jack i-o dat foc la maşină. E un zvon de o lună de zile.

Carin Antonescu: Dragan ascultă-mă! Jack ştie o singură chestie. El n-a fost în cărţi. De când vorbești tu cu DIICOT-ul, a zis uite… Mi-a spus…

Alin Huc: De când vorbesc eu cu DIICOT-ul!?

Carin Antonescu: Nu, nu! Jack ştie următoare chestie: El n-a fost în schema acolo. De când vorbeşte Oiţă cu DIICOT-ul, au aflat ăştia că eu am dat foc la maşină. Sigur că-i supărat. Vorbeşte, mă, cu Jack!

Alin Huc: Ce? Jack e supărat că de când vorbesc eu, or aflat că…

Carin Antonescu: Ei or aflat că el a dat foc la maşina lui Boţa!

Alin Huc: Îl sun frate!

Carin Antonescu: Sună-l,  dar nu-i spune asta pe telefon, eventual cheamă-l încoace!

Alin Huc: Pe mine mă doare-n p…a, şi aşa mă duc la puşcărie nevinovat. (neinteligibil)

Dragan Ilin: Uite îţi dau telefonul meu dacă vrei…

Alin Huc: Du-te tu. Oricum al meu e ascultat continuu.

Carin Antonescu: Tu mă crezi că eu n-am ştiut (neinteligibil). Cine mi-a dat foc la maşină zice?! Habar n-am. Zic nu sunt avocatul lui Boncu, habar n-am. Şi acuma îmi spune mie cu izotopul marcat, că de fapt… Jack. De unde ştie că Jack?

Alin Huc: El nu era în cărţi.

Carin Antonescu: Eu consider că…

Alin Huc: El considera.

Dragan Ilin: Nu mă, ştiu toţi copiii din Lipovei, ştie toată lumea. Eu am aflat până să ştiu de

Alin Huc: Frate cine (neinteligibil).

Carin Antonescu: Eu nu sunt papagal. Eu ştiu ce e în sufletul lui Jack. Bă, nu m-a ştiut nimeni până într-o zi, într-o zi când cineva s-a spart.Na, ce vrei!

Dragan Ilin: Cum n-a ştiut, cănd toată lumea ştia?

Ulterior este sunat pe telefonul mobil „Jack”, iar în timpul discuției acesta îi spune lui Huc că „ei trebuie să dovedească”, referindu-se la implicarea sa în incendierea mașinii jurnalistului Dragoș Boța.

10 COMENTARII

  1. Domnul Carin cand avem voie sa omoram un ziarist? Cat trebuie sa platim delegatia ca sa primim verde? Zdreanta ordinara care ai luat mii si zeci de mii de la baieti si dupa si au luat condamnari pe promisiunile tale cu judecatori dusi in vacante si alte povesti de chitaris alcholic. Ne ai imbarligat pe toti , pe tot orasu ca sa iti iei bani dupa unu si altul! Sa iti duci crucea Carin!

  2. Doamne … domnule Carin și Drăgan care e diferența între cei pe care trebuie sa i apărați sau de cei de care trebuie sa ne apărați și voi !??

  3. Nu-mi vine sa cred ce mafie, polițiști ,avocați!
    Mai este ceva normal in ziua de azi?! Instituțiile statului competente nu se sesizează? Cum poate un polițist și un avocat sa poarte asemenea discuții, când viața unui om este pusă in pericol, când se vorbește despre asasinarea unui om?
    De când avocații dau dreptul pentru uciderea unui om?
    Oameni buni, dacă nu ne scăpați de asemenea persoane, vom ajunge rău! Oamenii ăștia nu au ce caută in libertate, mafia condusă de Carin și Ilin, planificarea și punerea in practica a asasinării aprobată sau nu de avocatul Carin!
    2021-Mafia condusă de avocați

  4. ma eu iti zic un lucru, din partea unui om ce sta in curul lui si respecta toate legile tarii, dar a urmarit si stie toate povestiile astea, avocatii isi iau banii,inainte sa faceti infractiuni invatati si voi codul de procedura penala, poate mai prindeti una alta, a doua chestie mie de exemplu boncu si altii nu mi se par vinovati de nu stiu ce infractiuni (gen mari traficanti cand i-a prins cu 2 grame de coca sau ceva) dar sa fim seriosi, cand ai deja o gramada de tampenii facute si omori o femeie drogat la volan, apai sa-i de-a Dumnezeu ceea mai multa puscarie si violuri si sa moara acolo pentru asta, in rest trafic de droguri si nu stiu ce eu i-as da 1 an -2 si aia e, ganditi-va si voi ca nu sunteti singuri, il batii pe unu la semafor si moare, hop te duci la parnaie, pentru ce? se merita? aveti bani in puscarie sunteti smecheri, ani de zile departe de copiii si familie sau departe de alcool si cocaina sau ce va mai place voua….asa ca bine va face cateodata…

  5. Vad ca a intrat si Kovacs in hora cu ei :))) l-a scos pe Plopu cu ajutorul Curtii constitutionale a lu Iliescu … incet incet se contureaza o imagine a cat de putreda și de infestata e justiția , politia , avocații, judecătorii etc … “Adriana …” e cum se adresează Boncu și Analfabeții ăștia judecătorului … vai de capul nostru …

    • Vezi-ti de zacusca ta baiatule,nu mai rîgâi prostii ca te murdaresti pe chiloti,ce treaba ai tu cu avocatii?…omul a descoperit un abuz si l-a si demonstrat”votul a fost in unanimitate”..cunosti termenul? sau favi parte din cei care au pus umarul la abuz?

    • Da , fac parte din Gașca lui Iohannis , venim sa îți mâncam copiii și vine și Arafat sa îți implementeze dictatura medicală cu botnița și Bill Gates bine-nțeles de care te ascunde-ai tu și trolii tai cu 4 clase sub pat sa nu va microcipeze . Abuzurile justiției împotriva cetățenilor corecți ! Ai poze in portofel cu Adrian Nastase și Dragnea probabil .

  6. Vezi măi Iline și Carine, care e diferența între un comisar licențiat în drept și niște papagali ca voi, sergent major și jurist la hoti

  7. Voi toți parca sunteți fătați de aceiași mama ! Vb de făcut oameni la meseria voastră ? Pai carin tu nu meriți acum făcut … da nu imediat gen după ce trece un pic de la articol ! Penibili sunteți ! Răi ! Infractori de doi bani! aia e decalartie lui Boncu , oricum probabil voia sa te facă și pe tine ca tu ai dat- o la presa dar e de vina cineva Pt ea ? Și de parca i- ar fii pasat f mult sau nu știa toată lumea ce relații are ca se droghează cu polițiști , avocații și judecători ! Doar a reușit sa facă in așa fel încât sa va simțiți vinovați pe toți dacă nu mergeți la pușcărie Pt el , dacă nu faceți fapte Pt el , dacă nu va pierdeți meseria Pt el mereu sa va justificati și sa îl impresionați ! Voi realizați ca v- ați lăsat conduși de un manipulator care la rândul lui era condus de cocaina?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.