Tribunalul Timiș judecă solicitarea de arestare a nouă agenți de poliție de...

Tribunalul Timiș judecă solicitarea de arestare a nouă agenți de poliție de la SRPCIV Timișoara UPDATE 2 Decizia instanței

1
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș judecă, astăzi, solicitarea procurorilor a nouă agenți de la SRPCIV – Compartimentul Înmatriculare și Evidență a Vehiculelor Rutiere Timișoara, ridicați, ieri, în urma unei operațiuni a DGA.

Conform anchetatorilor, Din cercetări a rezultat că „pe parcursul a numai patru luni, în perioada ianuarie – mai 2021, aceștia ar fi pretins și primit, prin intermediari, în mod repetat, cu titlu de mită, diferite sume de bani cuprinse între 20 și 100 de lei, totalizând aproape 100.000 de lei, pentru neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu, respectiv înmatricularea unor autovehicule fără programare sau prin procesarea mai multor seturi de dosare de înmatriculare auto la o singură programare”.

Cei nouă reținuți, Bacrău Doru Daniel, Beleag Emilia, Blendea Mioara Cosmina, Bordianu Dana, Dulgheru Amalia Bianca, Felciuc Cristian, Jurcă Adina Luminița, Mate Zoltan Ioan și Roșca Ștefan, au fost duși la Tribunalul Timiș, unde se judecă cererea de arestare preventivă.


Procesul a început la ora 11,00.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Începerea judecării cererii de arestare preventivă a fost amânată până la ora 13.00, deoarece avocații au cerut mai mult timp pentru a studia dosarul.

UPDATE 2 Magistrații Tribunalului Timiș au decis arestarea preventivă a celor nouă suspecți pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată la Curtea de Apel Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.