USR PLUS Timiș cere liberalilor să-l excludă din partid pe Nicolae Robu

USR PLUS Timiș cere liberalilor să-l excludă din partid pe Nicolae Robu

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1696032691">

USR PLUS Timiș cere PNL Timiș să se delimiteze de declarațiile fostului primar Nicolae Robu care într-o postare pe pagina sa de Facebook  i-a catalogat pe scriitorii şi universitarii Marcel Tolcea, Daniel Vighi şi Vasile Popovici, drept “nulităţi şi “lichele ahtiate după bani”.

”Grupul consilierilor locali ai USRPLUS cere PNL Timișoara să se delimiteze fără echivoc de insultele adresate unor intelectuali publici reputați de către fostul primar Nicolae Robu, membru al partidului.  Daniel Vighi, Vasile Popovici, Marcel Tolcea și Corina Șuteu au făcut cunoscută cultura Timișoarei, respectiv a României, în lume și au fost, dintotdeauna, repere de verticalitate morală și de claritate a principiilor democratice, împreună cu mulți alți scriitori, eseiști, profesori și artiști”, se arată în comunicatul semnat de vicepreședintele USR PLUS Timiș, Viviana Țecu.

Useriștii le-au transmis colegilor de alianță că ”modul în care aceștia sunt defăimați de fostul primar al Timișoarei este sub demnitatea acestui oraș care-și cunoaște și drumul și valorile.  PNL Timișoara are datoria să se disocieze public de discursul josnic, sub normele unei comunități civilizate, al fostului primar și să-l excludă din partid”.

4 COMENTARII

  1. Cat o fi dom’ Robu de dus, asta cu exclusul cerut de o alianta ce sta sa se haleasca si e pe muchie de cutit sa isi bage premierul in corzi nu prea mi se pare o chestie fair play si in nici un caz etica. Este exclusiv treaba PNL – ului ce face…pe de alta parte, Robu isi asuma cele declarate. Sa nu fiu inteles gresit, omul isi poate da cu parerea despre ce vrea el. Ca are sau nu dreptate, ca este de ras sau de plans, sta in puterea noastra sa taxam chestiile astea, cand se milogeste tot esichierul politic de la stanga la dreapta si de sus in jos, sa mergem sa votam. Cam asa e in democratie. Pe de alta parte inteleg zidul comun facut in apararea corifeilor, insa sa nu ducem chestia aceasta in ridicol…oricum mi se pare aberanta reactia UVT in context. Chiar daca este vorba despre proprii angajati sau colaboratori. Pana una alta, sa nu uitam ca si Robu e cadru didactic coleg cu dinstinsii ponegriti. Cel mai ok era o batalie din aia smechera in cuvinte si vectori cu declaratii publice….ca asa e in democratie. Numa’ zic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.