Adrian Cionca: „Asta avem, atâta putem. De fapt, atâta putem? Timișoara are...

Adrian Cionca: „Asta avem, atâta putem. De fapt, atâta putem? Timișoara are ce merită?”

0
DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Adrian Cionca, prim-vicepreședintele PSD Timiș, se întreabă „când vor renunța edilii să mai facă experimente pe noi”, referindu-se la o serie de evenimente puse la cale de primărie.

„De la dl. Robu cu palmierii și papagalii, centrul complet pietonal, dar fără parcări până la trotuarele șah sau pian, la dl. Fritz care vrea să scoată oamenii în stradă și nu știe cum, dar pregătește tot felul de surprize, cu sau fără voluntari și cu sau fără specialiștii care nu sunt specialiști, ci doar niște posesori de CV-uri gonflate, timișorenii suportă, tac și se declară fără speranță.  Vechi sau noi, edilii nu au făcut parcări, alea necesare și normale într-un oraș cu pretenții, au improvizat reparații interminabile la drumuri cu zeci de șantiere deschise și neînchise nici astăzi și au mimat la greu fără rezultate concrete grija pentru timișorean.


Astăzi facem mișcări populare că poate uită lumea de Colterm și de penalii promovați de artizanii mișcării „fără penali în funcții publice”, de bâlbâială, de minciună și de mediocritate”, a scris Cionca pe pagina sa de Facebook.

Prim-vicepreședintele PSD Timiș se arată nemulțumit că primăria organizează tot felul de evenimente în loc să asfalteze gropile din oraș.

„Trei zile se vor închide artere foarte circulate ca să meargă bicicliștii în voie pe ele. Am văzut și o declarație care de fapt m-a provocat să scriu acest text: „deschidem pentru oameni ca să vedem ce fain e să ajungă fără niciun fel de obstacol de pe Circumvalațiunii până în centru cu bicicleta și pe o parte de carosabil fain, adică fără gropi, fără să te deranjeze alte lucruri”, care aparține șefei Casei de Cultură. Înainte de a face astfel de evenimente, nu mai bine s-ar concentra Primăria să repare gropile de care vorbește doamna? Ca să fie toată lumea mulțumită. Sunt și șofer și biciclist dar vreau să cred că o soluție corectă este să facem lucrurile bine și bune pentru ambele comunități. Să avem o strategie care să țină cont de cum să rezolvăm probleme nu cum să generăm altele noi, nu?”, a mai transmis Adrian Cionca.

Acesta se întreabă retoric dacă Timișoara are ce merită.

„Bine că parcurile din centru stau în paragină fiind în șantier și în execuție, deși acolo nimeni nu execută nimic săptămâni în șir, în loc să fie bune de promenadă pentru bicicliști, pentru că parcul este oricând de preferat în schimbul străzii, fie ea închisă sau deschisă pentru mașini. Asta avem, atâta putem. De fapt, atâta putem? Timișoara are ce merită?”, a fost de părere social democratul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.