Ana Kui după apariția discului Gânduri Țesute: „Unele cântărețe își lansează album...

Ana Kui după apariția discului Gânduri Țesute: „Unele cântărețe își lansează album apoi fac planuri de carieră… eu vreau să fac un copil“

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Ana Kui a lansat recent albumul de debut, „Gânduri țesute”, un material sonor care cuprinde zece melodii de suflet. Albumul poate fi comandat pe site-ul oficial al artistei și se poate asculta pe principalele platforme de streaming.

„Cânt de la cinci ani, însă am luat-o mai serios din liceu. Am cântat în diferite formule printre care și cu prietena mea de-o viață Beck Corlan pe albumul ei Poduri de Pace. Piesele pentru acest disc le-am scris pe parcursul anilor iar unele sunt chiar recente. Discul l-am înregistrat în home studio-ul pe care îl avem  împreună cu soțul meu Johnny Kui, iar de mix și master s-a ocupat Cătălin Ivașcu. În ceea ce privește concertele de promovare… chiar râdeam cu colegii mei… și ziceam că unele cântărețe își lansează abum apoi fac un plan de carieră în toată regula.


În schimb eu îmi lansez albumul și apoi vreau să fac un copil. Nu știu ce o să fie după concertul de lansare. Nu am plănuit nimic“, a declarat Ana Kui în cadrul unui interviu acordat lui Bogdan Puriș pentru emisiunea Muzicorama de la Radio Timișoara.

„«Gânduri ţesute» este un album de suflet, în care am «ţesut» gândurile mele în note, stări, stiluri şi culori diferite. Sunt bucurii, încurajări, frământări cu care rezonăm fiecare, întrebări cu răspuns, altele fără răspuns, experiențe personale, rugăciuni. Primează îndemnul la a fi autentici, a căuta să trăim căutând esenţa. În cele 10 piese am împletit muzica pop, cu nuanțe de R&B, jazz, indie, gospel, rock, muzică orchestrală. Sunt încântată că este o producție 100% românească, muzicienii cu care colaborez fiind aproape toţi din Timişoara: Dincolo de Ziduri, Johnny Kui, Cătălin Ivaşcu, Marco Alăzăroae, Emi Kui, Daniel Kui, Eduard Bogdan, Bb Richard, iar pe partea de artwork – Marta Mihaela Suciu, Alexandra Galetaru“, a mai spus artista despre albumul ei de debut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.