Ce au reușit anchetatorii să stabilească în cazul fugii lui Cosmin Mladin...

Ce au reușit anchetatorii să stabilească în cazul fugii lui Cosmin Mladin înainte de descinderea DIICOT. Situația halucinantă de pe autostradă

1
DISTRIBUIȚI

Fuga cu doar câteva ore înainte de descinderea DIICOT a liderului grupării de contrabandă cu țigări din Arad care a ajuns să aibă operațiuni la nivel european, Cosmin Mladin, și a adjunctului său, fostul polițist de frontieră Daniel Copil, nu a fost deslușită decât parțial de autorități.

Din investigațiile făcute de polițiști, care au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere aflate în apropierea imobilului în care locuiește mama lui Mladin, a reieșit că în 12 iulie, la ora 17,18, Mladin a plecat cu un autoturism Audi A4 care a venit să-l ia. La ora 20, 13, în fața imobilului un bărbat, despre care anchetatorii bănuiesc că ar fi unul dintre membrii grupării parchează un BMW seria 7, înmatriculat în Arad, și îi dă cheile mamei lui Mladin. Mașina rămâne parcat, iar curierul pleacă cu o trotinetă.

La ora 00,24, în proximitatea imobilului, apare un autoturism neidentificat până acum de anchetatori, iar de la volan coboară Cosmin Mladin, care intră în casă, unde stă aproximativ șapte minute.


Autoturismul neidentificat părăsește zona condus de o persoană necunoscută, care se afla în autoturism. La 00,31, liderul grupării iese din casă, fără a avea vreun bagaj asupra sa, se urcă la volanul Ferrari-ului și pleacă. Revine în apropierea imobilului la ora 01,28 la volanul unui Volkswagen,  se urcă în BMW-ul seria 7 care-l aștepta parcat în fața casei și, după aproximativ 15 secunde, pleacă.

”În vedera stabilirii direcției de deplasare, au fost vizualizate camerele de supraveghere situate în proximitatea locuinței și pe posibilele trasee de deplasare pentru perioada ulterioară orei 01.28, ocazie cu care, deși camerele nu permit identificarea numărului de înmatriculare, a fost identificat un autoturism cu caracteristici similare unui BMW seria 7 pe următorul traseu: str. Oscar – Nobel – Arhitect Milan Tabacovici – Colonel Caius Miorenescu – Posada – Constituției – ieșirea spre autostrada A1”, se arată în documentele de la dosar.

Pe autostradă i s-a pierdut urma, polițiștii nereușind să stabilească direcția de deplasare deoarece ”s-a încercat vizualizarea camerelor aparținând CNAIR, situate pe autostrada A1 –niciuna nu funcționează, aspect stabilit cu ocazia deplasării echipelor operative la sediul punctului de lucru al  CNAIR din localitatea Pecica”. Conform informațiilor PRESSALERT.ro, sistemul de supraveghere era în mentenanță la momentul fugii lui Mladin.

Când s-au dus să verifice adresa unde apare domiciliul lui Mladin din cartea de identitate, polițiștii au constatat că acolo este acum un loc viran. În cazul lui Daniel Copil, polițiștii au aflat că o vecină l-a văzut în după amiaza zilei de 12 iulie plecând și având asupra sa o geantă de mână.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.