Copil de patru ani, mort după ce mama fără permis s-a răsturnat...

Copil de patru ani, mort după ce mama fără permis s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu

0
DISTRIBUIȚI

Tragedie rutieră, astăzi, produsă în vestul țării – un copil a murit din cauza inconștienței mamei sale.


Poliția stațiunii Băile Herculane a fost sesizată, la ora 12, de faptul că s-a produs un accident rutie pe DJ 608. Un echipaj s-a deplasat de urgență la fața locului, unde au găsit un autoturism răsturnat într-o pârâu de pe marginea drumului, în localitatea Cornereva. Mașina a fost condusă de o femeie de 27 de ani din localitate, care  nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

”În momentul producerii accidentului, în autoturism s-ar fi aflat cei patru copii minori ai femeii, unul dintre aceștia, în vârstă de 4 ani, fiind grav rănit, echipajul medical care a preluat minorul constatând decesul acestuia după efectuarea manevrelor de resuscitare. Ceilalți trei minori nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului rutier”, se arată în comunicatul Poliței Caraș Severin.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. În urma necropsiei se va stabili și cauza exactă a decesului copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.