Flora Residence, oază de liniște, confort și încântare

Flora Residence, oază de liniște, confort și încântare

0
DISTRIBUIȚI

Primele cinci case sunt aproape gata, iar proprietarii sunt nerăbdători să se mute în noul lor cămin. Succesul cartierului Flora se datorează în primul rând poziției acestuia în zona cea mai frumoasă și linistită din sudul Timișoarei, apoi materialelor folosite și, în în ultimul rând, a modului în care acestea au fost puse în operă.

Loturile 6-10 sunt deja finalizate la roșu, iar lucrările de finisaje încep să prindă contur.

Cartierul Flora va avea la final 31 de locuințe unifamiliale, extrem de bine compartimentate, fie în imobile cu parter, fie în imobile cu parter și etaj.


Proiectul răspunde la toate exigențele pe care piața lui 2021 le cere. Unele dintre imobile beneficiază de garaj și de multe alte facilități.

Cei care doresc să își rezerve casa mult dorită, fără bătăi de cap și fără presiunea alegerii materialelor și a urmăririi șantierelor, pot să o facă foarte simplu, fie la telefon 0722.380.267, fie la 0743.282.864 sau direct pe site-ul www.rpcgroup.ro.

Cartierul beneficiază de toate utilitățile, chiar și de asfalt, iar dacă se face rezervarea în timp util, beneficiarii au șansa să își configureze noua locuință în cele mai mici detalii, astfel încât, casa visurilor să fie gata fără stres și fără complicații, doar cu zâmbete și bucuria unui nou început. (P)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.