Lista completă a celor pentru care DIICOT cere arestarea în mega-dosarul contrabandei...

Lista completă a celor pentru care DIICOT cere arestarea în mega-dosarul contrabandei cu țigări UPDATE 2 Ce a decis instanța pentru al doilea lot

1
DISTRIBUIȚI

Tribunalul București a început, la ora 10,30, judecarea primilor inculpați din mega-dosarul contrabandei cu țigări de la Arad, instrumentat de structura centrală a DIICOT. Aceștia sunt Crișan Constantin Doru, Macovei Nicoleta Mădălina, Otlăcan Sebastian Ioan, Bocan Emilian, Costea Gheorghe Marius, zis ”Mambo”, Creț Darius, Toncian Dan, zis ”Jokeru”, Bellegia Leonardo, Ganea Alin, Cruț Ioan, Tamaș Arpad, Orban Ferenc Roland, Ivan Ciprian Traian, Palaghiță Vasile și Lipot Laurențiu.

De la ora 16,30, un alt complet de judecată de la Tribunalul București va judeca cererea de arestare pentru Găvruță Dorel Crăciun, Șușca Vasile Florin, Moșneag Ioan Gabriel, Moț Ionel Gheorghe, Anton Marius Octavian, Sbîrcea Marius Dorin, Sabou Victor Vlad, Popa Dorin Florin.

Aceștia sunt acuzați de constituire de grup infracțional organizat, contrabandă în formă continuată și spălare de bani.


Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Tribunalul București a hotărât, în cazul primul lot pentru care s-a cerut arestarea preventivă de către DIICOT ca din cei 15 inculpați doar trei să fie puși sub control judiciar. Aceștia sunt Crișan Constantin, Macovei Nicoleta și Costea Gheorghe. Pentru ceilalți, instanța a  decis să fie cercetați în libertate fără niciun fel de restricție. Decizia nu este definitivă putând fi contestată la Curtea de Apel București.

UPDATE 2 În cazul celui de al doilea lot, Tribunalul București a decis ca toți să fie cercetați în stare de libertate sub control judiciar – Găvruță Dorel Crăciun, Șușca Vasile Florin, Moșneag Ioan Gabriel, Moț Ionel Gheorghe, Anton Marius Octavian, Sbîrcea Marius Dorin, Sabou Victor Vlad, Popa Dorin Florin. Nici această decizie nu este definitivă putând fi contestată la CAB.

 

1 COMENTARIU

  1. Marile firme de transport din Arad ce au ajuns sa aibe sute de camioane cum si le-au inmultit peste noapte?
    Fiecare tir cu tigari pentru UK avea asigurata sume de 100ooo euro doar pentru spagi!
    Ce vames sau militian ar refuza mita 10ooo-20ooo euro sa fim seriosi, dar 50ooo? Mai ales pe foamea asta ca nu mai fac bani in vama decat firfirei de 20-50e pentru cate o taxa de covid.
    Incepeti cautarile la SpeedLine, Ost, Metalcomp, TransAlex, Dolytrans, etc
    Acum s-a dus dracu’ proiectul lui Mladin de a face bloc pe Cocorilor.
    Orice tigara confiscata de militie, ajungea inapoi la Mladin, doar nu-si dadeau foc la bani asociatii lui cu uniforme.
    Iar in presa anuntau cu surle si trambite ca au neutralizat o retea de 3 tiganci si 2 cartuse :)))
    Cică grup constituit din 2017!! Ăștia vindeau țigări de minim 12 ani. Știe tot Aradul, numai miliția NU.
    JENANT
    sa vină alte structuri de afară să le spargă afacerile miliției Romane. UE iar ne trece la coada șpăgii și a incompetenței!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.