Ludovic Orban anunță că vrea să anuleze alegerile de la PNL Timișoara...

Ludovic Orban anunță că vrea să anuleze alegerile de la PNL Timișoara după scandalul monstru provocat de susținătorii săi

1
DISTRIBUIȚI
Președintele PNL, Ludovic Orban, a reacționat după scandalul de la alegerile pentru conducerea filialei Timișoara provocat de un grup din tabăra care și-a declarat susținerea pentru candidatura sa la șefia partidului.
”Condamn public încălcările grosolane ale democrației interne săvârșite la PNL Timișoara de Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere. Le-am transmis înainte de conferința pentru alegerea conducerii organizației o adresă prin care le-am solicitat să respecte întocmai prevederile Statutului Partidului Național Liberal.


Totodată, le-am comunicat situația oficială a membrilor PNL la 31 decembrie 2020 și i-am avertizat că orice îngrădire a dreptului de vot a membrilor partidului poate conduce la sancțiuni îndreptate împotriva celor care au împiedicat membrii în drept ai PNL să-și exprime opțiunea, precum și la anularea alegerilor grav viciate prin aceste demersuri”, a scris Orban pe pagina sa de Facebook.
Președintele Partidului Național Liberal a anunțat că” având obligația statutară de a veghea la respectarea Statutului partidului și de a garanta aplicarea acestuia, îmi rezerv dreptul de a acționa în conformitate cu prevederile statutare pentru sancționarea celor vinovați, precum și pentru anularea alegerilor de la Timișoara, desfășurate cu încălcarea normelor impuse de Statutul PNL și de deciziile organismelor de conducere ale PNL”. .

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.