Marcel Ciolacu, după scandalul de la PNL Timișoara: ”Voi sunteți urmașii Brătienilor?!...

Marcel Ciolacu, după scandalul de la PNL Timișoara: ”Voi sunteți urmașii Brătienilor?! Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?!”

1
DISTRIBUIȚI

Scandalul cu repetiție de la alegerile pentru conducerea PNL Timișoara a fost comentat, astăzi, de liderul PSD, Marcel Ciolacu.


Vă reamintim că liberalii din tabăra Ambruș- Chira au provocat mai multe incidente, îmbrâncindu-se cu forțele de ordine și ocupând scena în timpul conferinței.

”Voi sunteți urmașii Brătienilor?! Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL- partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă!!! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD a comentat că ”grav este că acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație!”  și i-a acuzat pe liberali că sunt ”decuplați de la realitate”.

1 COMENTARIU

  1. Chiar „martafoi” e cel mai potrivit cuvant!!! Bravo, Ciolacule! Se pare ca dupa 30 de ani in care am tot votat democrati, voi vota in sfarsit PSD-ul. E bine ca stim cum stam…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.