Nesimțirea unor timișoreni, amendată cu 12.000 de lei

Nesimțirea unor timișoreni, amendată cu 12.000 de lei

0
DISTRIBUIȚI

Doi timișoreni s-au gândit că dacă își aruncă mizeria pe stradă într-o zi de duminică nu vor avea probleme, însă polițiștii locali au fost la datorie și i-au amendat pentru nesimțirea lor cu câte 6.000 de lei.

Primul sancționat a abandonat la intersecția străzilor Gheorghe Doja cu str. Romulus, deșeuri menajere, cartoane și alte astfel de resturi.

A doua persoană a fost amendată pentru că a abandonat, tot duminică în jurul prânzului, o cantitate semnificativă de deșeuri menajere pe str. Sibiu, în dreptul imobilului cu nr.


2.

În ambele situații s-a aplicat și somația să facă dovada ridicării deșeurilor de pe domeniul public. Poliția Locală Timișoara le recomandă cetățenilor certați cu legea și cu bunul simț să nu mai arunce pe domeniul public gunoaie deoarece faptul că este weekend nu îi va scuti de amenzi.

Polițiștii locali acționează permanent, și sâmbăta și duminica, și pe timp de noapte, iar cei surprinși că încalcă legea vor fi drastic sancționați.

„Reamintim cetățenilor să semnaleze, în cazul în care observă astfel de situații sau alte aspecte de încălcare a legislației, chiar și la sfârșit de săptămână, la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar polițiștii locali se vor deplasa pentru luarea măsurilor legale”, au transmis, luni, reprezentanții Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.