Plecări şi de la echipa de baschet SCM Timişoara. „Leii” s-au despărţit...

Plecări şi de la echipa de baschet SCM Timişoara. „Leii” s-au despărţit de un străin şi de un component al naţionalei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

Pe lângă plecările anunţate la echipa de handbal, SCM-ul are despărţiri bifate şi la echipa de baschet masculin. Astfel, ieri au fost oficializate transferurile lui Mirel Dragoste şi Igor Mijajlovic.

Dragoste (26 ani) este un component al naţionalei României, convocat recent pentru jocuri din preliminariile WC 2023, şi care se afla la finalul perioadei contractuale de doi ani la echipa timişoreană.


El a fost înregimentat de CSU Sibiu, grupare pentru care a mai jucat.

„După doi ani petrecuți la Timișoara în care m-am dezvoltat atât personal cât și profesional, a sosit momentul să anunț decizia pe care am luat-o pentru următorul sezon. Voi continua alături de BC CSU Sibiu, echipă la care am mai evoluat și la care mă întorc cu brațele deschise. Pe această cale doresc să mulțumesc tuturor celor de la Baschet SCM Timişoara, staff-ului tehnic, suporterilor, dar și oamenilor de pe lângă echipă pentru tot sprijinul acordat”, a declarat Dragoste.

Igor Mijajlovic şi-a găsit şi el altă echipă şi era la final de contract în Banat de asemenea. Conducătorul de joc sârb a revenit în ţara natală, urmând să evolueze pentru prim-divizionara KK Metalac Valjevo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.