Un tănăr care se afla în probe la Politehnica a semnat cu...

Un tănăr care se afla în probe la Politehnica a semnat cu alb-violeţii

0
DISTRIBUIȚI

SSU Politehnica a ajuns la şase achiziţii. Alb-violeţii au anunţat în această dimineaţă că tânărul mijlocaş timişorean Samuel Costea, jucătorul Ghirodei în stagiunea trecută, a semnat pe doi ani de zile.

Costea (19 ani) se afla în probe la SSU Poli şi este primul dintre trialiştii din această vară căruia i s-a oferit contract. În sezonul trecut, tânărul care a crescut la CSŞ Bega, a evoluat în fiecare meci al Ghirodei în Liga 3 şi a marcat două goluri.


La seniori a mai fost jucătorul grupării din Carani (Liga 4), dar şi al lui Millenium Giarmata (L3), o scurtă perioadă de timp. Ca junior a fost aproape de o mutare la CSU Craiova.

„Am început să joc fotbal în zona mea, cu prietenii, cam de la şapte ani eram de dimineaţa până seara pe teren. Când am crescut, toţi îmi spuneau să merg la o echipă. Am realizat în final că asta iubesc să fac… Şi acum a venit ceva la care nici nu m-am gândit. În primul rând mă bucur foarte mult că am şansa să fiu la acest club mare, care are o galerie minunată. Sper să mă impun şi să mă acomodez foarte repede cu tot ce înseamnă Politehnica. Îmi doresc să ajut echipa, să facem o figură frumoasă şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, să fim cât de sus se poate. Un singur club, un singur oraş!”, a spus Sami Costea cu ocazia semnării înţelegerii.

În continuare cu Politehnica se pregăteşte şi un alt mijlocaş de perspectivă, Roberto Haţegan, în timp ce portarul Robert Popeţ se accidentase la un antrenament. Cu alb-violeţii au mai semnat în această vară: Bîrnoi, Zaluschi, Devenish-Meares, Oanea şi Serediuc.

Astăzi, echipa pregătită de Dorin Toma înfruntă amical pe „Dan Păltinişanu”, de la ora 11, divizionara „C” CA Oradea. Deoarece există încă restricţii legate de accesul pe arene, jocul e organizat fără accesul spectatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.