Polițiștii au descoperit cine a incendiat-o pe timișoreanca de pe strada București...

Polițiștii au descoperit cine a incendiat-o pe timișoreanca de pe strada București UPDATE 2 Suspectul a fost arestat preventiv

2
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au lămurit cazul femeii care a ieșit, ieri, în flăcări dintr-o scară de bloc de pe strada București din Timișoara. În vârstă de 48 de ani, aceasta a alergat peste o sută de metri cuprinsă de flăcări prin parcarea din apropiere și s-a prăbușit lângă un copac, vecinii reușind să stingă incendiul.


Din primul moment, femeia a susținut că a fost incendiată de un vecin. Varianta acesteia a fost considerată fantezistă în primă fază pentru că victima era cunoscută că are probleme psihice.

Investigațiile au scos la iveală că femeia a spus adevărul și că a fost incendiată de vecinul ei, un tânăr de 22 de ani, cu care era în conflict de mai mult timp. Cei din bloc au povestit că, în urmă cu câteva luni, între cei doi a izbucnit un scandal, iar tânărul i-a dat cu ciocanul în cap, fiind anchetat de polițiști. Azi noapte, după audieri, studentul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Serviciului de investigații criminale din cadrul Poliției Timiș.

UPDATE Victima, care a fost operată de mai multe ori în timpul nopții de marți spre miercuri, a murit la spital, aceasta suferind arsuri pe mai mult de 90% din corp.

UPDATE 2 Magistrații Tribunalului Timiș au decis arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată la Curtea de Apel Timișoara.

2 COMENTARII

  1. Mai trist in cazul asta este ca nimeni nu a “avut timp” sa intervina. Adica, nu stiu, poate eu m-as fi băgat , doar asa pentru liniștea tuturora, sa incerc sa inteleg ce problema avem in bloc. Bineînțeles ca studentul nu era la locul lui considerând faptul ca a atacat victima cu un ciocan inițial. Stiu ca nu avem timp, dar totusi trebuie sa gândim care sunt rezultatele unei astfel de acțiuni. Păcat ca are 22 de ani si in loc sa faca ceva util pt societate a ajuns sa fie un alt pușcăriaș / recidivist care nu va ajuta cu nimic in viitorul acestei comunități. Trebuie schimbată mentalitatea oamenilor astfel viitorul nostru se duce de râpa daca nu se crează un viitor care ne poate susține cand vom deveni bătrâni. Gândiți-va la viitor oameni buni, nu va lăsați dus de moment. Ne dorim ca tinerii sa fie bine educați ca sa ne rezerve un viitor liniștit la pensie. Cine e de acord?! Încercați sa-i inspirați si sa-i pe încurajați tineri sa faca lucruri bune!!! Fiți o buna inspirație si acceptați-i si pe cei “de acceptat”!!! <3

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.