Primarul cere modificări înainte de a semna recepția lucrărilor de pe Bulevardul...

Primarul cere modificări înainte de a semna recepția lucrărilor de pe Bulevardul Sudului din Timișoara

2
DISTRIBUIȚI
<


p>

Primarul Dominic Fritz a convocat presa luni dimineață pe șantierul de pe Bulevardul Sudului, proiect demarat de fosta administrație, însă apoi s-a răzgândit și a anulat conferința de presă care trebuia să aibă loc acolo.

În schimb, s-a deplasat acolo cu alai. Fritz a scris pe pagina sa de Facebook că a avut o întâlnire tehnică cu constructorul și specialiștii din primărie și a decis să facă mai multe modificări înainte de a semna recepția pentru Bulevardul Sudului, gândit și început de fosta administrație.

„Am discutat și cu locuitorii din zonă, pentru că și ei știu foarte bine care sunt problemele cu acest proiect. Din păcate, nu pot fi foarte mulțumit de cum a ieșit, chiar dacă am făcut numeroase ajustări, acolo unde s-a mai putut. În primul rând nu sunt mulțumit de modul în care au fost gândite pistele de bicicletă. Ele sunt destul de late pentru a fi unisens. De aceea vom modifica marcajele și le vom transforma în sensuri unice pe o parte și pe cealaltă a bulevardului”, a transmis primarul Timișoarei.

Dominic Fritz a mai precizat că a mai cerut să fie montate bănci și refugii acoperite în stațiile STPT de pe această arteră.

„Ele nici măcar nu au fost prevăzute în proiectul inițial, așa că pentru asta va trebui să facem un nou proiect, dar le vom monta cu siguranță. De asemenea, în urma discuțiilor cu locuitorii din zonă am decis să se discute în Comisia de circulație marcarea unei noi treceri de pietoni la capătul parcului, la intersecția cu Aleea Cristalului. Vom monta și coșuri de gunoi pe toată lungimea bulevardului”, a mai spus edilul.

Fritz a mai declarat că a mai avut și alte observații mai mici, însă ele pot fi remediate în câteva zile. Iar toate celelalte se pot face fără să fie afectată circulația.

„Întâlnirea de azi îmi reconfirmă convingerea că detaliile sunt importante, iar pretențiile noastre trebuie să fie pe măsura banilor pe care îi cheltuim. Este extrem de important să gândim șantierele încă din stadiul de proiect cu scopul de a crește calitatea vieții celor care locuiesc în zonele pe care le modernizăm. Vom lucra la următoarele proiecte să facem ajustările necesare astfel încât să reflecte cât mai bine viziunea actualei administrații, o viziune modernă, incluzivă, unde sunt respectați și șoferii și pietonii și bicicliștii și sunt reflectate și nevoile rezidenților”, a mai adăugat șeful administrației publice locale.

2 COMENTARII

  1. Trebuia sa se bage in seama fritzu. Sigur ca el a discutat cu ,,lociutorii din zona” , hai sictir, vrei doar sa arati ca esti ,,destept” ! Nu ajungi nici la degetul mic al robului, ai doar tupeu si aroganta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.