Ripensia a învins Buziaşul în al treilea test al verii. Roş-galbenii au...

Ripensia a învins Buziaşul în al treilea test al verii. Roş-galbenii au folosit nume noi din Serbia

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia îşi continuă pregătirile la Buziaş, unde e cantonată şi unde azi a disputat un test cu localnica CS Phoenix din LIga a IV-a Timiş. Roş-galbenii, care au folosit nume noi din spaţiul ex-iugoslav, s-au impus cu 3-1 după ce gazdele au deschis scorul prin Dan Silaghi. Golda, Ernest şi Sokovic au punctat pentru divizionara secundă timişoreană.

Cosmin Petruescu are în continuare nume noi în pregătiri. În prima repriză la timişoreni şi-a făcut apariţia sârbul Nemanja Jeveričić, un goalkeeper în vârstă de 27 de ani, de la OFK Vršac.


Acesta a apărat repriza secundă pentru echipa din Buziaş. De asemenea, în partea a doua a fost folosit şi mijlocaşul lateral sârbo-italian Nikola Radisavljevič, născut în 1999, ultima dată la Olimpia Calcio (ligile inferioare Italia). Astăzi nu a mai apărut la roş-galbeni, în schimb, Ivanovic, jucătorul venit din Austria.

Buziaşul a deschis scorul prin Silaghi, fost junior la Poli şi fost component al UTA-ei în Liga 3. Atacantul a marcat în minutul 38, dar Ripensia a avut avantaj la pauză prin golurile lui Golda şi Ernest, cu reluări din interiorul careului. În minutul 64 ivorianul Coulibaly a fost eliminat pentru un conflict cu un adversar şi a fost înlocuit cu juniorul David Ciurel. Scorul final l-a stabilit, în prelungiri, un alt jucător sârb, atacantul Nemanja Sokovic, cu un şut din 16 metri.

Următorul amical al lui „Ripi” va fi peste trei zile, cu divizionara „C” Şoimii LIpova.

Ripensia: Mosoarcă – Sturzu, Rogac, Fridrich, Gladun – Stoi, V. Macrițchii – Degău, Golda, Vasluian – Ernest. Au mai intrat: Nemanja Jeveričić, Braşoveanu – Morariu, R. Stoica, Piftor, M. Ene, A. Macrițchii, Țieranu, Lalič, David Ciurel, Radu Ciurel, S. Dan, Vidrăsan, Coulibaly, Soković şi Nikola Radisavljevič. Antrenor: Cosmin Petruescu.

În altă ordine de ider, roş-galbenii au oficializat azi înregimentarea la academia de juniori a clubului a antrenorilor Iulian şi Rafael Prodana, „transferaţi” de la centrul lui ASU Politehnica. Primul va avea rol de manager sportiv al academiei, în timp ce fiul său va pregăti grupa 2012 a Ripensiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.