SCM Rugby Timişoara a mai luat un jucător de la rivala din...

SCM Rugby Timişoara a mai luat un jucător de la rivala din Maramureş

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a ajuns la trei achiziţii pentru secţia de rugby. Cel mai nou membru al „leilor” e pilierul Laurenţiu Nica, sosit de la CSM Ştiinţa Baia Mare. Acesta a semnat sub formă de împrumut pe un an de zile cu bănăţenii, cu opţiune de prelungire a înţelegerii.

După gruzinul Khvicha Jgerenaia, tot de la Baia Mare, şi fijianul Leisumaitaiti Iliesa Tiqe, Nica reprezintă a treia sosire estivală în tabăra timişoreană.


Pilierul în vârstă de 23 de ani are şi selecţii la mai multe reprezentative naţionale de juniori.

Originar din Tecuci, jud. Galaţi, măsoară 1,83 m şi are 115 kg. E caracterizat de cei de la SCM ca „un jucător cu o tehnică bună în mânuirea balonului și un fizic impunător”. A debutat la vârsta de 15 ani, la CSŞ Tecuci și apoi a trecut la Clubul Sportiv Şcolar 2 Centrul Naţional de Excelenţă Baia Mare, club cu care a obținut două titluri naţionale la Under 18 şi Under 19 ani. În 2018, Nica a jucat la CS Universitatea Cluj în Superligă, iar în februarie 2019 a trecut la CSM Știința Baia Mare, cu care a devenit campion național și la seniori. Cu naţionalele Under 18, 19 şi 20 de ani, a bifat prezenţe la Campionatele Europene, „iar din noiembrie 2018 Laurenţiu Nica se află în vizorul primei reprezentative, alături de care a făcut mai multe cantonamente, dar fără a debuta deocamdată pentru Stejari”, se mai arată în anunţul de prezentare al jucătorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.